Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja sam se samo iznervirala bezveze...bolje da nisam išla...čega se sve nagledah i još kad sam otvorila onaj glasački list i vidjela imena (ljudi koje znam i koji ne znaju sastaviti dvije smislene recenice, a da ne govorim koliko se razumiju u politiku) pozlilo mi je. jos neke dedice došle, pa ne znaju jadni ni gdje su a kamoli kako se ispunjava listić...uhhh...nikad mi u europu
Ajmo se malo zaliti...ajmo jos malo...ma jos malo...i glasajmo i dalje za iste nacionalne stranke...ili jos bolje...sjedimo u kuci i zalimo se...ili jos bolje u kladionici, kad je vec tamo veca guzva!
Danas vidim super grafit u svojoj carsiji. Gore jumbo poster glavonja a ispod neko napisao- UNISTILI STE NAM GRAD, POSTEDITE NAM FASADE. 100% U pravu.
ma nabije ja studente i omladinu na kurac!jebem vam mater ljenu mrsko vam izaci a papku nije a kad pobjedi oni suprotni jebete vlasti mater!ma mrs omladino u p.m.treba vojsku vratit da sluzite balavci davam jebu mater po kisi,snjegu suncu balavu!
A sta ce im izbori kad neznaju glasat vazda seljacke stranke pobjedjuju zato i imamo sranje od nacionalizma u ovoj sjebanoj drzavi u pravu je whisper to je glavni problem te napacene zemlje i pojedinih neduznih gradjana koji moraju ispastati glasove ruralne sredine al jebiga nema pomaka i ostace tako do kolapsa i kad se podjele u torove isto sranje izumrijece u potpunosti slobodni gradjani
Akademik, jebo ti vehabija nanu!
Seljacki tuzlanski kanton
hahahahaha danas je veca guzva po kladionicama nego na izborima
Vehabije,mudzahedini i svi slicni nvm to bili pravoslavci,katolici i sl su najvece smece BiH,to nas salje unazad vise nego svi drugi problemi zajedno.BiH je bila primjer zajednistva i suzivota(kazu tu je narod pomirio tri Boga) a sada na zalost sve otislo u honduras....
MA GARANT SU ZA OVE \"VEHABIJE\" OPET NEREDE PRAVILI A \"HRABRO\" SARAJEVO-X ŠTITI GRAĐANE!!! ;-) ;-) AAAAAAAAA HA HA HA HA HA!!!! ;-)