Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stari ja cu do sumadije i rs-a, ima da me spominju ko Bajazida. H2N2ever_4ever
Eto mene i u federaciji, ne sekirajte se doći ću sigurno.
ko ovako siri dezimformaciju oko antivirusa? Ispada sada kao da tih 10 000 ljekova ce da lijeci ljude???Kad si zarazen sa svinjskom gripom onda ti ne pomaze anti virus!!!! koji ovo ne \"obrazovani\" talenat pise i za koje novine?Anti virus se daje unaprijed zdravom covjeku i za ovaj virus treba 2 sedmice da prodju da si potpuno zasticen...i u slucaju da si dobio vakcinu mozes da budes zarazen prve dvije sedmice!!!! A ako se zarazis sa svinjskom gripom onda koristis izmedju ostalog lijekove i molis se bogu!!!
l
Sta je poturice, vi ne smijete od silnog straha ni nazvat gripu pravim nazivom \"Svinjska gripa\", nego ste joj dali naziv \"Nova gripa\"????
malo,brale,malooo....
@seyo Cuvaj se poslali smo jednu cetu baba i deda sa Pala da samo kaslju, kisu i podriguju po Sarajevu i da vas zaraze :) HAHAHAHAHAHAHAHA Koja si ti paranoja seyo...
pa, moze li ijedan clanak proci s komentarima koji ne zavrse na nacionalnim sranjima....dajete ljudi (ako ste to) suzdrzite se idiotskih komentara....gripa je tu kako se zastiti??????kako zastitit djecu?????? ne panicarim, ali sam sve vise zabrinut....kako prepoznati H1N1????? d
Raja nije ovo za zajebanciju odaju oko nas sjede oko nas. Sa Pala, Lukavice, Vraca, A to da jedu krmetinu a štaćemo kad nemaju ništa drugo jesti.
pocelo je pocelo, sta sad!? kako sad objasniti cuva bog srba svog!?
Kako nece kada samo krmetine jedu