Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa ko je kriv za ovu sramnu situcaiju tuzilastva bosne i hercegovine? pa oni koji upravljaju tuzilastvom, genocidasi , treba uzit tuzilastvo i mup koji ne hapse, tuze, daju adekvatne kazne i td!!!
Maksumiću...marš u Ljubuški,tamo ti je najadekvatnije mijesto...sa ovcama...pazi,da koju ne izgubiš...kako te je pošlo...jel tvoja savijest mirna...Jes to zato pohodio Strgačinu i Rudo,Bosansku Jagodinu...i roštiljo sa ostalim u krajoliku masovnih grobnica i najveće ...Drine
na jednoj strani ZLOCINAC a na par km dalje HEROJ.. EBEM TI ZEMLJU i ko nas sastavi.. TREBA NAS RAZDVOJITI STO PRIJE
za nas nisu zlocinci vec heroji
Niko ne zna sta Srbin znade i imade.
I onaj ko da utočište takvim ljudima je zločinac.