Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve po zakonu hehehe
Imali i jedan od njih 7 da je ikad bio privrednik i zna uopšte šta je privreda a kamoli iluzija kao što je BiH privreda. Koja se svodi samo i jedino na hapu, pljačku i RASPORDAJU SAMO SEBI , što je masetralno najavljeno od PAntelije u antologijskom filmu MAratnoci trče posljednji krug (privatizacije).
7 kandidata :D...koji bude znao najvise ukrasti taj je direktor
@xSnowmaNx1605 Tacno 100 % ! Oni samo i zaposljavaju one koji su spremni krasti s njima. Ko god je posten, ili je vec dobio otkaz ili nikad nije i nikad i nece dobiti posao u ovoj zemlji. Lopovima na vlasti ne trebaju posteni i uceni da reaguju i prijavljuju njihov kriminal vec samo oni koji ce krasti a njima ili bar cutati dok oni kradu!
Agencija za privatizaciju cega? Ovi uhljebi landaraju vec 10 i kusur godina u stilu Inzka
drago vrbic vreba mjesto direktora agencije,koji je prosle sedmice vec kupio sebi insigniu novu,nadajuci se dq ce ostati direktor,prije par mjeseci kupio i astru novu a i skoda oktavija nova na parkingu,jedan direktor,jedan vizac a tri auta? recite mi samo ko vozi to molim vas,,a i zna se,vozac ide kuci skodom,drago vrbic sad insigniom,ko ce astru preuzeti?
..a kakva mi diploma treba za ovu poziciju, da odem kupiti "nabrzaka"😂😂😂😂😂😂😂
sedam lopova se kandiduje da postanu kriminalci a sve po zakonu
vlada velika zainteresovanost za privatizaciju.