Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Sedam godina nakon usvajanja Zakona o mladima napravljeni slabi pomaci" Ne bi se složio, mislim da su napravljeni velki pomaci, maldi se masovnu pomiču prema uređenim i razvijenim zemljama iz ovog odrona od države.
koliko poznajem omladinu (svoje vrsnjake I jarane) njima je dobro pravo... jbg nekako se fura, ima se sta pojst, popit, popusit, poyebat... gitara, suma, babine I mamine pare.. babino auto (mama svoje slupala..) itd itd... ugl nije lose, nikako
@stoniran vrsnjace, cime se ti bavis ukoliko nisi student?
@Kakoide ne, nisam student! ne smijem se usudit jer nisam pri parama... kao i vecina bavim se svim i svacim.. ugl gitara (aku i bas)(sve sviram), citam kad na sta naletim (ako mi se svidi)... u zadnje vrijeme bacim koji trening sedmicno (trudim se povecat misicnu masu i cisto da se malo upravim jer sam se presto trovat drogama i cigarama)... i da, naravno, pratim politicku scenu bih koja me baca u depresiju.. sto se tice posla, radim sve i svasta.. ma nema cega nema, a sve uz minimalno para
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
taman tolko prošlo da ti što su bili mladi više nisu mladi ..
neka zakona i papita
papira
evo bas sam iznenadjen. smrt sda
Hvala drzavi sto brine za omladinu pola ih je na zutom pola na kokainu..
sta ima koka :D
Baš me čudi, ja sam mislio da one naše legendarne "izmjene i dopune" su lijek za sve probleme. Al eto, jednom izgleda šuplja nije uspjela to da rješi.
--- Sedam godina nakon usvajanja Zakona o mladima napravljeni slabi pomaci Pa kako gdje. Možda u BiH. Ali zapošljavanje djece čimbenika na vlasti u budžetskim institucijama je povećano a naročito iseljavanje mladih vani sa kompletnim prodicama ! Dakle u tom smislu POMAKA ima i to velikih i brojnih, samo se što ono kaže Dilfa toliko ne vide u medijima !
"....aktivnosti koje će pomoći mladima da imaju život dostojan čovjeka u FBiH".... HAHHAHAHHHAAHAH...neka nemojte nam vise pomagati molimo vas...najbolje nam je kad se ne pojavljujete na sjednicama i kada nema kvoruma...ba ne donosite glupe zakone?!
Država se ne trudi ni u pola koliko je moguće da podrži mlade, ali isto tako mladi žive u iluziji, neće da se trude i čekaju da im prilike padnu sa neba. Kladionice i kafići puni, a centri za volontiranje i obrazovanje prazni, to vam sve govori o svijesti. Čast izuzecima, ali mladi moraju shvatiti da Njemačka nije napravila Nijemce, već su oni Njemačku.
Jedini pomak je zapravo taj da je 7 generacija izgubilo status "mladih" u međuvremenu.
VI STE DOLE U BOSNI NAJVECI NERADNICI I NEPISMENI STE ZATO VAM I JEST KAKO VAM JE MENE JE STID STO MIJE BABO IZBOSNE
prvo treba smijeniti sve hodze kojima Bog nije Allah nego Bakir i koji sluze politici koja ojadi ovaj narod i koji lazu narod pricom da se glasa za neke nase. koji nasi u kantonu sarajevo, u tuzli u zenici u konjicu, krajini itd., tamo nema ni srba ni hrvata da ugrozavaju navodno, tu smo mi govna.
fadil je sigurno najnekompetentniji moguci premijer a bakir najnekompetentniji predsjednik i stranacki lider
@Hercegovinaa haha pa bakirov kabinet pun savjetnika poznatih kosovaca, od muslimovica pa dalje...
770.000 suuzaa