Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok se domace zastitarske firme bore na trzistu SARAJEVO-X reklamira SECURITAS koji je dosao iz svedske i daje mizerne plate radnicima a povecava svoj profit i unistava ovu drzavu monopolom.. kako ste jadni sram vas i stid bilo najgluplji portal koji postoji.. kad covjeku treba smjeha dodje da cita sarajevo-x koji jedino sto radi jeste kopira tudje tekstove do pola.. i daje im naslovnice koje odgovaraju onima koji uzimaju novac za smjesne reklame poput ove..
Na Trgu Alije Izetbegovića (zvanog izdajnik) organizuje elita Kantona sa gradonačelnikom na čelu kulturnu manifestaciju pod nazivom \"Holiay dani\", pod motom \"Žderimo, jer imamo, neka crknu oni koji nemaju od zavisti\". Zikrja Murćilović je to glasno prokomentarisao \"Eh, blago njima, imaju rašta ići u halu...\"
ja jesmo mi OGAVAN narod (mislim na sve ove \"tolerante\" negativce. Izgleda da je rat izmjestio skoro sve urbane ljude, a ostavio sve... Gadi mi se.
Ne slavim Bozic, ali slavim Novu Godinu i mislim da je divno sto ce grad napokon imati jelku, bilo je i vrijeme. Ovi sto se bune nek ne idu!
Žalosno je da ćafir Ampak razumije neke stvari bolje nego ovi naši munafici koji nam podmeću nešto šta građani Sarajeva ne žele .
hahah... i onda se lyjeba zapitaju sto niko ne pusi njihovu pricu o gradjanima i multikulturalnosti sarajeva.
Sta bi rekao? Alija se borio za slobodnu zemlju svih naroda i narodnosti koji se osjećaju Bosancima i kojima je ova zemlja u duši i srcu,a ne za jednoumlje i ovu količinu nacionalizma i gadosti koje se danas dešavaju,sigurno nije ni sanjao da će nakon svega njegova Bosna ovako izgledati,lopovluk,korupcija,mržnja,pljačke,ubistva! Prestanite sra.ti po ono malo lijepih stvari što se dešavaju u ovom gradu!
da je trebalo urediti tezge koje su grozno izgledale, trebalo je, ali nisu bas morali praviti BOZICNE KUCICE na mjsec dana!!!! Ko ga god slavi bozic neka mu je sretan!!! Nemam nista protiv bozica ali ne mora se nesto sto je potrebno tokom cijele godine zvati bozicna kucica!!!! Tako je prezentovan projekat!!! Mogli su dati ime novogodisne, zimske, ili sl!!! Tolerantnost da, ali PODMETANJE NE!
sta bi Alija reko na postavljanje jelke visoke 10 metara na njegovom trgu???
Podmetnut si ti ocu svom pod njegovo
Samo nek bude dovoljno rakije za Superhika, nemojte da mu zafali molim vas!
ĆAFIRLUK
gradska uprava u vrijeme najvece besparice podrzava sajam najbogatije kompanije na svijetu. aferim glupani!
TO TREBA DIĆ U ZRAK
a sta je bitno ko ce ih obezbjedivat Boga vam? P.S. 100KM DNEVNI ZAKUP STOLA!