Komentari (476)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
klinicki centar napustilo 90doktora a stanje nikad bolje
da je uraditi analizu ko je vise stete nanio narodu njem muz sa glupom politikom ili ona sa svojom aragantnoscu
Mostarsku bolnicu koja je kadrovski manja, takodjer napustilo desetine ljekara. Tamo su dugovi ogromni. Sta mislis sto o ovome niko ne prica nego samo o UKCS? Promuckaj malo glavom
PRIKAŽI ODGOVORE (22)
Profesorica je jedan veliki mangup i osoba koja bi trebala dobiti vise prostora u politici. Mislim da je jedna od rijetkih osoba koja bi ovim populistima pokazala gdje im je mjesto i da su nesposobni na djelu nesto uciniti.
Nihe ti Bosna babovina da budes sto hoces, samo jos malo i tebi ce doci kraj vladavine.
Da, da, nema više dugih listi čekanja, red, rad i disciplina. Tako sam u oktobru na DIP-u na šalteru gdje nije bilo živog roba, zakazala termin za reumatologa u oktobru 2018. i dobila termin 11.06. 2019. Efikasno i brzo nema šta. Krasno ste to doveli u red poštovana direktorice !
dobro smo prošli mogla nas je žig žig,al nikad nije kasno da se krvi napije
Ostaješ??? Ko ti je to obečao?
A nekavalifikovanih inezainteresovanih uvlakoguzaca od doktora. Čuj Fad'l seoska varalica dobar?! ccc
impresivna karijera od čobanice do torice
hvalite me usta moja ..
napunili apoteku????? ni apaurina nemate kravo jedna ciganska
Ko da ćeš se ti pitati hoćeš li ostati direktorica...
elena causecu
Nek njoj slijece Helikopter...zatvara se citav sprat...citava uzbuna.....a onaj jadnik na intezivnoj nema ni sestre da mu tutu promjeni...pa kud ce kad su sve kod nje. A neka...glasajte za Seku.....lakse ce te umrijet, il teze kako zelite.
pocrkace to uskoro i to u mukama. a posto imaju sakrivene love i imetka, nece uspjeti ni imetak da na garibe svoje prevedu
Skini one plakate sugave da ih ne gledamo vise,platit cemo!
odstranite se s mostova, jumbo plakata, s zidova - ZAKON TO NALAZE
Vjerujte meni a ne svojim očima!
Sebija bi mogla biti premijerka, al' u KurCUS-u
SEBIJA JE DROLJA STARA
pa jbg žena morala od nečeg živit, ne valja osuđivat