Komentari (284)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro ste se sjetili. Sad je jos treba liferovati sa KCUS-a.
Onako realno...šta ona ima pametno za reći na Savjetu za nauku?
Uskoro ce joj biti oduzeto i zvanje "profesorice" i licenca oduzeta, posto ima laznu diplomu. Krug se oko nje sve vise sužava.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sebija treba biti uhapsena i krivicno gonjena zbog ugrozavanja zdravlja gradjana, zbog smrtnih ishoda na kcus u toku njene vladavine, zbog nesavjesnog rada, zbog krivotvorenja dokumenata, zbog... Mnogi pacijenti su na KCUS-u preminuli zbog respiratora koje je ona gurala u intenzivnu njegu a nisu predvidjeni za to. Ona je klasicni masovni ubica, sarajevski doktor Mengele.
Odma je u zatvor stavite ;)
bolest, glad za moci i titulama. Izgubljrn kompas. Vazno je prihvatiti pa i ne dolaziti samo da ima na papiru. Para joj ionako ne treba ima nakradeno za 18 generacija
Ja neznam sta se ceka vise da se izbaci IZ zdravstva,bez regularen Diplome nemoze obnasati struku doktora,ljudski zivoti Su u pitanju,Jos se donose katastrofalne odluke na ukc,vidii se da nije adekvatna osoba za vodzenje ustanove i Jos dobija platu kao direktorica ukc,i Jos poducava Studente.
Profesorica Sebija je OPSESIJA svim dusmanima Bosne i Bosnjaka.Samo hrabro draga doktorice.Škrelj sa Peštera unistava UNSA,intelektualci BIH sute i trpe tog primitivca.Nikad UNSA nije bio nize rangiran u svijetu i pada svakim danom.Škrelj ispunjava zadati mu zadatak-unistava UNSA
Odakle je ona
Pocelo je
Zatvor bez sudenja
Each has it's own benefits
Propala a Kolinda pravi milf. KITA-revic obozam te pravo 🤷‍♂️
Kako da ne
Krvoločna borba za vlast medju bošnjačkih 33% ... Dragi Shmite otvaraj kvotu za građane i svima po 25% kolača , poubijati će se ovi bosnjacko-gradjanski predstavnici ...
Sebija, ja tebe ne razumijem, narod ti je sve dao ti opet nezadovoljna. Šta hoćeš još? Pa sta ti misliš ko si više? Idi više nisi se. Nisi se u Tursku i nosti te bendove, samo nam se nosi s očiju, tebe više i previše.
Nego Seko kako to neki fol bendovi, moda, visoka noga, sefica nad svim seficama, pa ja stvarno ne znam, bruka i sramota, sutra niko i ništa. Ja stvarno ne znam kako ćeš to Seko podnijeti? Kako li je jadnom Bakiru tek, mogu misliti kako mu tek ona zvoca. Ne ni bio Bakiru u koži ni za općinu koja vrijedi više od deset drugih.
počeli šošoni šošone smjenjivati,nista nas vise nemoze iznenaditi,osim Bošnje kad shvati jednom da smo mi jedina nacija koja imamo samo jednu vjeru i da smo jedna nacija,mozda bi druge religije bili bošnjaci,ali tesko im se usuditi jer bošnjak samo moze biti islamske vjere, I tako bošnjak opsdate zahvaljujuci Allahu Dzelešanuhu da ima naciju I vjeru. Sto ti je biti Bosnjak,nije mala stvar imati naciju vjeru a I domovinu Bosnu I Hercegovinu.
Haj više i ptice na grani znaju da je žena muljala sa tim diplomama, al ovi što je brane, što govore da je sve laž i klveta na Sebiju, pa kakav ti odron moraš biti, kako možeš spavati, kako ujutro pred ogledalo stati, roditelje u oči pogledati, oni te školovali da budeš svoj čovjek, a ti ljigavac, licemjer, došao do stadija hemiroida, užas, još sutra će odgajti djecu i folo praviti ljude od njih, jadni su poltroni koji misle da nisu
super...kuju treba ubit a inonog klosara hasisara bakira