Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Impresivna referenca gđe Sebije se najbolje ogleda u velikom broju naučnih radova i njenim provjerenim osobinama vrsnog privrednika i nositelja brojnih odlikovanja i priznanja.. Njen gigantski doprinos svjetskoj medicini je njena specijalizacija s kojom je iskočila u sam vrh svjetski priznatih ljekara. Njen visoki osjećaj za patriotizam ju je odveo na prve linije u proteklom ratu gdje je pomagala u liječenju i previjala ranjene borce u improviziranim bolnicama.
Imaš Oskara za sarkazam.
@besmisleno he,he...
Prestanite pisati o ovoj pizdurini bakirovoj......nabijem je na konjski kuVac
Koja farsa, tzv. gospođa za ovu priliku i uniformu navukla ... Elena, žena onog Čaušeskua, je bila dama u poređenju s ovom rospijom ...!!!
Padala su i veca carstva, necete ni vi do vijeka Izmetbegovici!
što više članaka o seki, na taj način pospješujete prodaju boba za smirenje..
prodjte se ba Sebije više, zena je doktorica u najmanju ruku
Cruella de Vil
SEBIJA SINE............SAMO NAPRIJED
Juki im uvali tuki.
a imate redovne aktivnosti.........a da................jutarnja kafa..............pa zalogajcic.........pa rucak......pa kafa...........pa dremanje...........pa kafa da se razbudite..............
@cekamizbore ja nikada ne drijemam..............ja sam uvijek na oprezu !!!!
@cekamizbore ko se zali ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Redakcijo moze li kakav clanak o prirodi ili o zivotinjama.
Šta hoćeš, pa ovo je o zvjerki.