Komentari (237)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sebija = sebi + ja kome, čemu = SEBI ko, šta = JA
ne razumijem sta imate protiv zene ako radi korektno i sposobno svoj posao..makar bila i zena obame , ili koga vec.. ko je god kritikuje neka se zapita da li bi on mogao voditi tu bolnicu, ili je pak ogrezao u zavisti..
Sarajevo je neuništiv grad, ni agresor ga nije uspio srusiti do temelja i uzeti mu dušu, ali čini mi se da ova vladajuća porodica gađa ovaj grad "u Ahilovu petu" i uzima mu i dušu, i uspomene i objekte, te na kraju i zrak.
Da mi je neko prije određenog broja godina rekao da će doći vrijeme kada ću se stidjeti prvih ljudi u Federaciji, doktora i sl. da ću kada se neko od njih spomene i eventualno vidim fotografiju dobiti nagon na povraćanje, da mi neće biti dobro kada neko izgovori njihovo ime REKLA BI DA NIJE NORMALAN. Možete misliti kakvu politiku vode naši političari, kako su nam odani pod zakletvom doktori koji mešetare i gledaju samo njih same kada ih se narod gnuša i stidi i da može odrekao bi ih se.
cetitke za novu funkciju, samo naprijed i opravdaj zvanje koje ti je povjereno, treba vise zena na funkcijama pogotovu na humanim mjestima.
https://www.youtube.com/watch?v=lkYpt1uDFY0
Neki nisu dostojni da im imena spominjem. Kao što bi rekao narod " Da Bog da se o sebi zabavio" i to bi bilo u redu, međutim njihovo bavljenje sobom ide preko naših leđa.
Mi Ovce iz SDA ne propitujemo, ne talasamo, ne dizemo dževu, ne petljamo se jer i nije na nama nepismenim Ovcama da razmisljamo i nešta dumamo...naše je samo da dadnemo podršku Sebija hanumi
vidi ti nje i brankovića...koliko zla u jednoj slici, kakvih hiljadu riječi....milion epiteta zla
oj face božeeeeee
Ova zena je zlobna I bezobrazna.cujem kako je studente istjeravala sa prakse zato sto nesto nisi znali,lakse istjerat nego objasnit u cemu student grijesi.
U mom srcu zauvijek biciklo u betonu 😃
A hoće li dobiti otpremninu ako je razriješena na vlastiti zahtjev?. Red je brate..
A kakir lijevo sjedi ko pickica naka..
Vidi slike: Seka: "Polakooo Nedžadee aaahhh, vidiš da pričaahhhaam na teleefooaaan" Branković zatvorenih očiju: "mmmmmmmm"
kako to da ona nije zavijena
Izetbegoviceve treba pod hitno eliminisat !
Bosanci su papučari, samo takvi.
Sarajevo ostaje bez "svoje" bolnice a dobijamo FEDERALNU, koju ni gradske ni kantonalne vlasti ne mogu kontrolisati a niti znacajno utjecati na njenu zdravstvenu politiku jer je u "vlasnistvu" vise kantona koji je finansiraju. Klinicki centar je rupa bez dna u koju su otisle ogromne kolicine KANTONALNIH Sarajevskih para umjesto u kantonalne institucije ukljucujuci i bivsu opcu bolnicu