Komentari (618)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da ce ova zena napraviti odlicnu ustanovu od KCUS...trebat ce joj malo vremena i zivaca..da sa medijima i ovim neradnicima sto je pljuju izadje na kraj,ali poslije toga bolnica ce biti vrhunska ustanova ...sa vrhunskom uslugom
prica se da ce adil osmanovic zamjeniti bakira....sad nisam nasigurno jel to kod sebije ili u stranci?
konacno da nisam sam!
PRIKAŽI ODGOVORE (32)
pa jbm vam sve i kantonu i gradu i vladi,20 do 12 ja nemam vode u kuci da se napijem,dosao kuci zatvorili vodu,picka ti materina i konakovicu,izetbegovicu i sda i svima na vlasti,krci bojler hoce da se pokvari,osnovno ljudsko pravo,i posalju pausalni racun iz vodovoda po clanu 10 kubika vode potroseno,kako jbm vam sve lopovsko,kako
jbm i tebi mater zbog tog minusa,
Koji smo mi cirkus od drzave i naroda haha.. jos lad ovi komentarisu i podrzavaju kao uvodi red.. haloo pa sta vam je! Nadjite jednu normalnu evropsku zemlju ili bilo koju gdje se neko od clanova porodice predjednika nalazi na celu jedne tako bitne ustanove kao UKCS, ima u Nikaragvi i kod nas... cirkus kud dalje!!
žena samo radi svoj posao i ništa više
Meni klinički centar na Koševu u Sarajevu liči na jednu haotičnu naseobinu, gdje na više ulaza i izlaza ulaze, pješaci i auta, gdje nema parkinga, gdje se objekti iz perioda Austrije raspadaju, gdje su objekti napravljeni do rata također devastirani, ne rade liftovi, uđeš unutra a ono neki nabacani stolovi na hodniku,nigdje dežurne sestre na ulazu na odjel. Ona negdje tamo iza sijedi. Jedino malo odskače zgrada DIP-a.
Kako izgleda i funkcionira jedan klinički centar, treba otići do Slovenije, Austrije ili na VMA u Beograd. Čim to vidite sve će Vam biti jasno, gdje smo mi a gdje je svijet. Ne trebamo se zanositi da mi u BiH imamo i jedan kvalitetan klinički centar. Mi smo na dnu Europe u svemu pa i u zdravstvu.
Hoće li ona uspjeti da dovede stvari u red pokazat će vrijeme. Ne treba plakati za nekim doktorima koji su otišli jer nikad se ne bi pružila prilika da neko mlađi pokaže šta može i zna. Čak nije dobro da ljekar dočeka penziju na jednom radnom mjestu jer se onda ulijeni i ne radi na svom usavršavanju. Lično mislim da u BiH nije moguće na duže staze održati ni jedan sistem funkcionalan jer smo mi primitivan narod koji to ne može.
Ma Sebija je jedna zakonom zaštićena opajdara. E ta opajdara ima vlast i može djelomično da rastjera kriminalne doktore koji kradu lijekove, opremu, pacijente i svoje radno vrijeme, te sve to nose u privatne poliklinike. Tome treba stati u kraj i na tome joj trebamo biti zahvalni. To je samo dio problema. Nema dobrog zdravstvenog sistema bez novca. Kako imamo malo para onda novac treba trošiti racionalno.
Sebija, to ti se zove politika. A sad si dala hijenama priliku da te blate, šta god uradiš, dobro ili loše nekim neće valjati. Znam da si pokušala da se ne eksponiraš kako ne bi izazivala pažnju. Ali morala si znati da tvoja ambicija ne može ostati nezabilježena.
Sve ovo sto je rekla je fantasticno. Neka nastavi i konacno dovede u red zdravstvo. Sigurno nece biti vise javasluka.
Ja : Cime si zasluzila paznju Sebija ? Sebija : Nicim Ja : K*rcem te spicim.
ona bi bolje izasla na kraj sa Covicem i Dodom nego Bake...
Budale su uvijek u centru pažnje. Neiskusni ljudi su interesantni drugima zbog gluposti.
Odlicno gospodja radi svoj posao. Da svi tako disciplinovano trose i rade, bolje bi nam bilo.
za dobrim konjem prasina se dize, stara zlatna izreka samo naprijed G-dja Sebija
Ma sta prdi ova Crnogorka muslimanske vjeroispovjesti?
Došlo je u Sarajevu da je IB na čelu sa Rogaticom skinuta za kantonalnog zavoda za zapošljavanje pa time i prava za zdravstvenu zaštitu čime je Sebija napravila uštede OD 63 MILIONA KM. PITAJTE NOVINARI SLOBODNO SEBIJU DA SA KONAKOVIĆEM POKAŽE BUDŽETSKU STAVKU IZ KOJE JE UŠTEDILA !! POslali djecu i unuke u ŠVECKU a mi da im nene i dede izdržavamo i liječino našim parama ! TIme je SDA učenila veliki napor ALI I ODSJEKLA GRANU NA KOJOJ SJEDI NA SLJEDEĆIM IZBORIMA.