Komentari (276)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to macko reci nam koliko smo glupi!
VrabacAlija ,samo mi je krivo što će nam zbog takvih uhljeba biti sve isto.
@VrabacAlija jesil ti lud??? Majketi gdje je smanjila listu cekanja???? Hajd se naruci za magnetnu, samo da vidim u kojoj ces godini doci na red!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Cemu vise negativni komentari sakice negativaca, kad je svima jasno ko je na ovim izborima voljom naroda dobio ogroman broj glasova. Valjda treba ponoviti da je gospodja Izetbegovic odlican doktor, odlican Generalni direktor najvece zdravstvene ustanove u drzavi, odlican saradnik. Najveci uspjeh je sto upravo gospodja Izetbegovic ulazi na velika vrata u Federalni parlament. Hvala Vam gospodjo Izetbegivic sto postojite. Narod je uz Vas.
Ova ima gore izjave od Cvijanovićke.
..a radionuklida i dalje nema.. umjesto da se nabave pa da ljudi ne umiru u transportu...a prim Amir Hadžibeganović sa abdominalne hirurgije uzima mito za operacije! Eto ukratko.
Šta je još interesantno...na DIP-u imaju 4 gama kamere za snimanje u realnom vremenu( npr krvarenje u abdomenu) ali za iste nema reagensa tj radionuklida... pa kamere prde...ali ako nekom treba snimanje treba tražiti tvoje odobrenje za izmještanjem u neku ustanovu u kojoj radi ta kamera, pa ti dozvoliš izmještanje pacijenta, prikupi se dokumentacija, ZZO kantona Sarajevo odobri troškove snimanja u drugom kantonu, i pacijent ode na snimanje. ZZO plati drugom kantonu uslugu..
Odvali akuserka i ostade ziva !!
Na danasnji dan 1934. ubijen je srpski kralj-diktator, koji je promjenio ime drzave u Jugoslavija, Hrvatima osporavao pravo na ime i jezik, ukinuo sve partije osim njegove, proganjao komuniste, naredjivao ubistva hrvatskih intelektualaca, radio sta je htio. Kap koja je prelila casu bila su ubistva brace Radic u sred beogradske skupstine, sto je bio znak da kralj mora umrijeti, nakon cega su se Srbi cudili sto im je kralj ubijen, pa su ga proglasili mucenikom?!
Danas u BiH balije uskracuju pravo na slobodu Hrvatima, od zlocina mudzahedina, nerasvijetljenog ubistva Joze Leutara, brojnih teroristickih napada izvedenih na teritoriji sa vecinskim hrvatskim stanovnistvom od strane vehabija, brojnih preglasavanja Hrvata, a sada ponovo biraju hrvatskog clana predsjednistva, pa je doslo vrijeme da se istorija ponovi, jer balije nisu nista naucile na srpskom primjeru uskracivanja slobode Hrvatima.
Pozivam Hrvate da organizuju atentat na izroda Komsica i da tako posalju poruku balijama da im vise nikada ne padne na pamet da im biraju predstavnika, inace slijedi atentat i na Bakira. Dosta je bilo vaseg javasluka. Predlazem angazovanje profi ubica iz Srbije, jer ipak oni imaju puno iskustva u tome, od ubistava svojih vladara pa do danasnjih politicara. Samo zveknes snajpicem 1 metak u vugla Komsi i gotovo.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
HAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHA
I još samo jedna konstatacija, sreća naša da je pristala da iz Tuza dodje u BiH, da nas uči redu, jer domicilni da ne kažem orginalni Bosanci i Hercegovci nisu uspjeli u svojim redovima naći nijednu osobu rodom iz BiH a da je sposobna da nas nauči redu, radu, disciplini, poštenju, karakteru, patriotizmu i kulturi. Hvala Bogu pa su Sandžaklije odlučile da obrazuju Bosance (i Hercegovce).
Kad kaže svoju zemlju pretpostavljam da misli na Crnu Goru ? Molim pojašnjenje . :))
Jos uvijek na Varkini pise OTROV-OPASNO PO ZIVOT-NE PITI,...itd itd eto,..toliko je narod UOPSTE pametan
zapravo narod je glup ko qurac sa rupom na glavi,..zato ti i vi takvi i postojite na vlasti
@RomanijaBluz11 Narod koji je udaren u glavu! Samo mu kazi "Sabur" i mozes ga jebavati do besvjesti!
Kamo srece da su svi trecinu tebe nasa sultanijo. Ovdje samo laju iza svojih smartphone-a koje im je stari/a kupio/la
Bravo sultanijo nasa. Uvela u red bagru koja nas je kasirala godinama. SDP-ovci na aparatima haha
Iskrene cestitke Prof Izetbegovic jer je uspjela napraviti red rad i disciplinu
Hahahahahahahahaha
Kroz razne tribine koje je držala prof.Izetbegović,mnogi su imali čast da je malo bolje upoznaju.Osum što je pametna,hrabra i nepokolebljiva,orof.Izetbegović je pokazala i veliko saosjećanje prema djeci i starijima.U neoficijelnim druženjima je bila veoma duhovita i vidno raspoložena,pa je i zasluženo osvojila 10.000 hiljada glasova.Žena pravi borac za istinu i pravdu.