Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko je platila NASA drzava da dodje neki kolega iz Srbije???!!! Haaaaa??? DA ZENU ZMAJ OPERISU SA NASIM PARAMA!!!
Sve pohvale i čestitke za uvazenu profesoricu i kompletan tim KCUS-a.Puno uspjeha u buducem radu koji ce sigurno sa ovom organizacijom i radom biti ostvaren.
Osim zanavljanja opreme u KCUS .... Sebija ga uporno zanavlja :P
Ovo nešto ko kružok SDA na KCUS. Zato više usluge zdravstva i ne koristim u ustanovama gdje ''Ell-enna'' vlada. I doprinos od plaće za zdravstvo sam okrenuo na drugu stranu. nema više ''čase, moja Ellenna.
Sebija vrlo malo je uposleni koji tebe postuju, cijene i vole...
Svaka čast prof. Sebiji, za ovo vrijeme dok si na čelu vratila si dug, otpustila privatnike i dosta još reformi. Još jednom svaka čast.
Bravo za Profesoricu Izetbegovic i sve saradnike
Nasa mala klinika
Profesorica je zena heroj. Nedajte profesorice ovim dusmanima da Vas sputavaju u radu.
Pogledajte sljamovi kako je prof.Izetbegovic vratila dugove i povecala place.
Dokazali ste da se za kratak period cuda mogu desiti i napraviti dobro za pacijente. Sigurna sam da cete u narednom periodu uraditi jos bolje jer vam vjerujem. Sve sto ste rekli zavrsili ste uspjesno. Ziva nam i zdrava bila. Neka se stalo ukraj javaslucima
Prof.Izetbegovic ima najbolji recept za usjeh.Ta zena prezivjela je golgotu od strane pojednih medija.Uspjela je predanim i cestitim radom da svima zacepi usta i da konsoliduje KCUS.
Svaka vam cast. To se vidi iz dana u dan. Rjesila su se brojna nejasna pitanja i problemi sa kojima smo se mi pacijenti susretali. Samo naprijed i hrabro kao do sada.
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> http://vkk.me/xdate
Svaka čast, samo naprije sa unaprijeđenjem usluga i opreme. Hvala Vam profesorice!
Kako je lijepo vidjeti prof.Izetbegović sa svojim zaposlenicima u neoficijelnom druženju.Prof.Izetbegović treba nominirati u MENADŽERICU GODINE,jer su rezultati njenog rada u KCUS vidljivi na svakom koraku.Kuda ona prođe,sve blista.