Komentari (270)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I oni su tebi najavili oduzimanje protuzakonito stecenih titula...
cime je dokazala?
@PeaceL0V3 dokazala je samo da je dostavila lažne ocjene na priznavanje jer je zagrebački univerzitet objavio da nikada ni jedan ispit u Zagrebu osoba Sebija Izetbegović nije položila. Samim time, ona je lažni magisterij i doktorat završila.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Daj spodobo tjeraj se više u materinu!
Sebija je uspjela DOKAZATI na televiziji da je završila i faks i magistrat i doktorat i to na kao naš ministar vanjskih poslova u 13 dana negdje u Visokom nego tokom decenije i pol u Sarajevu i Zagrebu. Osmorka je izmišljala laži, plasirala dezinformacije i sad je vrijeme za naplatu. I neka je.
Kako ti mislis da se dokazuje, kazes na televiziji kriminalne porodice “imam diplomu Ollaha mi” i to je to?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Odmah oduzeti toitule koje si stekla lazno
Koja trakavica, kao svi se urotili, a najjednostavnije izadjes na pres konferenciju, rasiris dokumente po stolu i sve nas ubijedis da su ti namjestili...jeste kad bi imala papire. Ovako, krivicne prijave bo trebali podnijeti svi kojima su bliznji umrli pod sumnjivim okolnostima, pa da ostatak bijednog zivota ako jista provedes vukuci se po sudovima.
Bakire, ova ti je zena dosla glave, zbog nje ce ti stranka propasti, ljudi je napustaju, sve ti se srozalo. Da si bio pametan mogao si joj otvoriti privatnu ordinaciju, ali ne, malo vam bilo, morala je voditi KCUS.
Da ja imam diplomu medicinskog fakulteta ja bi je uokvirila da zna cijeli svijet, a ona ne moze da je nađe. A neka porodica tesko zarađuje da svom djetetu plati taj studij i onda to nadareno i namuceno dijete dođe na KCUS da ga ova zmija zajebava ....Ma necete vise SDA u Sarajevu nikad!!!
Sebija, ne sekiraj se, niko ti znanje ne moze oduzeti 🤣
Nista ovde novo Konakovic najavio da mu je rak rana direktorica KSC i nema drugog nacina da se Konakovic docepa 200 miliona budzeta za bolnicu nego uklonit Sebiju...Sa Škrijeljom Je neki dan Konakovic sjedio u Meteopolisu vidjelo ga je 200 ljudi..
Pa u ovom SLUČAJU DOTIČNA će se braniti i RUKAMA i NOGAMA, a bogami i DUBOKOM DRŽAVOM !!! Kad PADNE GLAVA, onda i MIŠEVI prestanu KOLO VODITI !!!
wauu, odoh ispeć kokica i pive nasut.....
Profesorice sada idete do kraja! Potrati bandu, od najmanjih pa do onih visokih (kosarkasa)!
AKO KRIJETE UBICE DZENANA NE ZNACI DA TI VRATITI DIPLOMU NA ISTOM SUDU
Bla, bla, bla - pokazi diplomu i sve rijeseno. Ako je nemas zacepi vise...
😂😂😂🫰😂😂🫰😂😂🫰😝😂🤣🤣🤣🤣🤣😂♥️😂🫰🫰🫰🫰
Ne brukaj se više, idi sjaši, trebaš i krivično da odgovaraš,gdje su ti ti dokazi više
Samo, da ih mrak ne pojede?
Haahhaahaha Sebiji treba tužiti za prevaru kao i za narušavanje imidža Univerziteta u Sarajevu....