Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zavrsila sam politicke nauke prije par godina i sad sam u inostranstvu na masteru...za master tezu mi je trebala pomoc od bivsih profesora, i jedino se javio prof.Turcalo, pomogao mi i poslao par rijeci ohrabrenja. Uvijek je tu za svoje studente, svaka čast na novoj poziciji od srca...da su barem svi profesori zaspolozeni za pomoci i uz svoje kako bivse tako i sadasnje studente pa gdje bi nam kraj bio...
na ovom fakultetu politickih nauka postoji li jedan rad na temu korpucija?
Gospodin, svaka čast i sretno u daljem radu profesore..
jeben igrač
Ajde vlasi da vas vidim sad. Vidite da je covjek Turcalo, a ne Poturak. Vidite da smo pravi turci. Nema kod nas prezime Poturak.
Covjek doktorirao prije pet godina a sad ppstao dekan.to moze samo u BiH.sto napravise sranje od ove drzave!!!bjezte odavde dok mozete!!!
Nekad su se pravi doktori nauka prstom upirali i njihovi studenti su mahom izlazili u vrhunske strucnjake a ovi danasnji se samo stancanu kao na traki i bez zavidnijih rezultata.