Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa hajd more proc, ako vec niko nije reagovo, ovi nisu u SDPu, commie.marshal nego oni od Mire Lazovica, on sad potpisuje saopstenja SDP, cirkus je to citav
Ko su sad pa ovi, zar nisu ušli u sdp..., e blago nama s ovim strankama koje finansiramo da nam otvaraju otvorene oči. Umjesto da rade na razvoju BiH i povećanju životnog standarda oni čekaju da neko nešto kaže i da kao reaguju. Ma koja budala uopšte uzima za ozbiljno ovaj prijedlog i ko bi uopšte pomislio da tako nešto potpiše, ali daj da se nešto priča, uzimaju pare , a ništa ne radi.
Prozajebant na aparatima
Budala, Sto god vama da ponudi, vama nece odgovarati. Sta god da prizna vama nece odgovarati. S vama ne treba ni razgovarati, ogradite se zicom, sto ce vas jednog dana morati neko ograditi, rasuli ste se mnogo.
Vidjecemo sta Bake kaze?! Dok provjeri jel sta leglo na racun!
A i Chovicu bi dobro dosla financijska injekcija, pa makar iz Srbije!