Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I Valter je bio Sandžaklija, j**o ti on m.ater
Mi Smrdi po vas dan šta radimo smrdimo na klixu, a Dodo samo 5 feninga po komentaru plaća :(
Foteljaška kolaicija će srušiti sve što mogu srušiti
OHR odnosno Inzko takvo sto nikad nece uraditi, tako da je ovo uzaludan poziv...bilo bi interesantno da iznesu tu svoju viziju \"izlaska iz ovakvog stanja\"..to je vjerovatno neka nerealna vizija koja zanemaruje da ce u drzavnoj vlasti biti i mnostvo neistomisljenika (cak i kad bi sdu nadmocno pobjedila u fbih sto je takodjer nerealno)
Da, raspisivanje prijevremenih opcih izbora je jedino razumno rjesenje.
fahra za selektora!!! pape,odlazi!!! sandžak odavde do večnosti !!! sandžo može biti koljektivni šef u državu... ZLATKO,SHAME ON YOU!
Sta se ba ovo desava,jel to u rajvosa ce neki hezbolasi da se tuku ,sta li
samo se vi zezajte... dodje li stvarno do novih izbora, pomesce legenda Fahro i SDA i SDP ! jedino se brinem da nam u bliskoj buducnosti nece neki novi Sejdo zamijeniti tariguza Sejdu Komsica...
Bože mili ko bi reko lani da će u opoziciju otići talibani