Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
postoji već jedan glavni grad i Federacije i RS i BiH- Sarajevo zašto komplikovati pobogu već komplikovano?
Grad u kojem djeca idu u dvije razlicite smjene jer se drugacije zovu staviti kao glavni grad?
Mostar je po svemu glavni grad,ne FBiH,već RBiH samo što u njemu nisu smještene institucije države niti nam daju novac koji zaslužujemo.Nakon rata jedini multietični grad u državi,ljudi (koji žele) se vraćaju na svoje, samo još neke mazge da shvate da je zlo hvatati se mača i bit će za koju godinu idila.
Bjaži ba!
Uskoro se vraća HERCEG BOSNA,a Mostar će biti njen glavni grad.
Pa Lazovicu i ostali, VI OTVARATE PANDORINU KUTIJU ! Sad ce genocdasi srbi proglasiti Banja Luku ko glavni grad genocidne tvorevine ! KOJI STE VI CJELOKUPNO SLJEPCI, od lagumdzije pa svih ostalih !
@herceg bosna , ne ser1 konjino matora i ostavi se ti opcina idiote , ti imbecilu nemas pojma o bilo cemu i ti bi kao djelio neke opcine fakinu.
Pa Lazovicu i ostali, VI OTVARATE PANDORINU KUTIJU ! Sad ce genocdasi srbi proglasiti Banja Luku ko glavni grad genocidne tvorevine ! KOJI STE VI CJELOKUPNO SLJEPCI, od lagumdzije pa svih ostalih !
@hzu Nije Bog uz Srbe, nego eto uz Skutore i ustascad, zato vam je vasa BiH NDH svedena na nekoliko "opcina" i medjugorje, a u ostalim djelovina BiH zivite ko u rezervatu. Nisu vam nit Srbi nit bosnjaci krivi, kriv je vas ustasluk i fasitluk, pjevali ste boh i krvati 1941 pa vas je pola nestalo, ustasce pokvareno.
Pa Lazovicu i ostali, VI OTVARATE PANDORINU KUTIJU ! Sad ce genocdasis srbi proglasiti Banja Luku ko glavni grad genocidne tvorevine ! KOJI SLJEPCI, od lagumdzije pa svih ostalih !
Glavni grad BiH - Sarajevo Glavni grad FBiH - Mostar Glavni grad RS - Banja Luka Glavni grad sjeverne BiH - Tuzla Glavni grad zapadne BiH - Bihac Glavni grad srednje BiH - Zenica Glavni grad istocne BiH - Gorazde Glavni grad juzne BiH - Trebinje Ima li jos sta? Da jos malo iskomplikujemo...
@Los Zerbos, uz vas je Bog ahahahah pa daj nebudi smiješan, pa i bogu ste teški budalo....BOG i HRVATI zauvijek
Spomenici govore više od hiljadu riječi! Prošetaš gradom, pogledaš bogomolje i sve ti bude jasno. A i što se civilizacije tiče. Na nekim stranama su vjerski objekti ostali nedirnuti. A negdje sve porušeno. Civilizacija! Ali to su višestolječne frustracije, onda hinjski pališ svetinje.
ko su "starosjedioci"? turci, ili njihove nslugice akak potur!ce? :))
JOJ KAKO CE HRVATI DOBITI SVOJU DRŽAVU HERCEG BOSNU A SRBI RS hahahahhahahahahha
Hm, Mostar je najvažniji grad u federaciji za bošnjake naravno. Ali bošnjački političari nemaju sluha, da malo pomognu te ljude na istočnoj strani. Dok zapadna strana ima ogromnu podršku. Jer ako izgubimo Mostar, onda su oni već u Bugojnu. Imaju zapadnu Hercegovinu, onda Mostar, pa zaobiđu Jablanicu, Prozor, Gornji Vakuf i Bugojno i eto ga. Fina teritorija. Ali žilavi su mostarci, ne daju se oni, ipak je most star preko 500 godina-o tome ko je dole starosjedioc?!
znaci po tebi BIH znaci bosanci i hrvati... srbi u pasaluk... ahaaaa.... a genije nad genijima, kud ces sa bosnjacima posto kontam da i ti za sebe mislis da si bosnjak??? jel bosnjake saljes na mars ili kud???