Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Прије да ће мо се између себе порокати, како смо наставили.
Uoči izbora... do kojih je ostalo više od godinu dana
Koji ste vi seljaci, svi kompletno na terenu BiH, a najgori su oni seljaci što nemaju doticaja sa zemljoradnjom i poljoprivredom, takvih je najviše!!!
HAHAAA
Svi smo mi Vojska Republike Srpske i ima nas oko 8.000.000!
Ove je Mladen BosNić uništio a Dragan MeEEEEEktić će ih sahraniti... zasluženo.. Hoće oni Bakiru leđa da čuvaju, eto im. Ko sa đavolom tikve sadi o glavu im se razbiju
presednik Mile9 na aparatima
TRAŽIM REŽISERA DA SNIMI FILM O LEGIJI I ZVEZDANU, GENERALU DIKIĆU NAJVEĆIM HEROJIMA SRBIJE. SRAMOTA SRPSKI REŽIM OBAVI "ZADATKE" ONDA SVE PRIPADNIKE SIGURNOSTI POŠALJE U ZATVORE...NEĆE JOŠ DUGO. EVO VUČIĆ BI MOGAO U HAAG ZA IZJAVU "100 muslimana za jednog srbina", ZATO DIŽU POLICIJSKE VEŽBE, ALI NI JEDAN SISTEM SE NIJE ODBRANIO NASILJEM!
To švraka vrani govori da je grdna 😂
A vi kao niste manipulatori? Pokrijte se ušima, sramotite se se zarad vreće brašna! Znate vi dobro koliko se njih kroz istoriju prodalo za vreću brašna i izdali naciju priklanjajući se okupatoru!
haj ti lagano se priključi na aparat
SDS bi kao dio vladajuće koalicije, koju je probrao isključivo SDA kao koalcionog partnera i dijela Saveza za promjene, samo da Dodikov SNSD ne bi ušao u vlast, trebao da kandidra svog počasnog člana Momčila Krajišnika za Predsjedavajućeg Parlamenta BiH. Koliko se piše o ovom SDS-u počet ću vjerovati da su oni najveći patrioti u izgradnji BiH.Mada ne škodi primijenuti i onu skrivenu zavadi pa vladaj.
To je bila Bakirova ideja bila ali džabe kad 100% Srba ne voli BiH i ne želi da živi u njoj! Naravno, odnosi se na Srbe iz Republike Srpske, ne znam za onih 2,44% iz Federacije BiH (Bošnjaka i Hrvata)!
Sad će bošnje zabaliti džaba, Srbi će sačuvati Republiku Srpsku neradujte se bez razloga. DOSTA SMO MI DRŽAVA NAPRAVILI A VI NI JEDNU NITI ĆETE!!!
Nemaš ti pojma, nisi ti čitao sabrana dela Muhameda Tunje Filipovića i Rusmira Mahmutćehajića! Da vidiš ti samo kako bogatu istoriju oni imaju! Skromni pa je skrivaju ali polako izlazi na videlo! Bogumili su čudo neviđeno!
Dodiku je vazan sator i mikrofon hebe se njemu:)))
A kaće doć vrijeme za kažnjavanje?
Anegdota o Kurti i Murti...