Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosicu ne seruckaj svi zajedno u vlasti jedete govna istom kasikom.
Ko će potpisati sa međunarodnim fondom dokument na državnom nivou kad države nema, jer tkz. Institucije nisu ni Ustav države donijele nikada.
Odem ti traziti taj kredit za poljoprivredni podsticaj cisto iz zezancije da vidim kako to funkcionise ,rekoh otvorit cu farmu.. Kazu oni dobro nudimo krave 4000 km po komadu a kad stanem na noge da im sve to isplatim .Krave normalno kostaju na trzistu 2.500 km . I tako to kod nas funkcionise sa tim podsticajima.
--- nikad niko nije ništa potpisao MMF Pa nemoj braco dobićeš ono što je i Dodik dobio, propuh u trezoru Srpske :))) Nego bez zajebancije, znateli da je tužialac JAdranka Lokmić Misirača potpisala međunarodni sporazum o nadležnosti Srbije za genocid nad Bošnjacima Srebrenice i da može da se sudi samo u Beogradu kada će se dokazati da su bošnjaci izvršili maosvno samoubistvo. A TUŽILAC POTPISUJE međunarodne sporazume bez znanja Predsjedništva BiH i mandata VSTV !
frka mada je ovo glupost ovdje se sve moguce vise je Bosnjaka pobjeglo od SDA 10 puta nego sto su ih argresori i genocidasi otjerali i pobili
Naravno to je jedini izlaz, zatvoriti izdajnike koji su potpisali kredite, reci cifutima da to nije bilo izglasano na referendumu i da je to bilo kriminalno posla i neka traze pare od onoga kome su ih dali, Bosna nije duzna ni centa.
Jbg, ovdje se više stvarno nezna ni ko pije,znase doduše ko plaća,narod!
Super to znaci da gradjani ne duguju nista nikom kao ni drzava vec samo stranke pa nek od njih traze i vracanje dugova sobzirom da i nisu utrosene na gradjane ove drzave Zdaroo!!!!!!!!
Banana država! Neki trećerazredni političari, domaći i strani, nas pljačkaju. Najgore što samo gledamo i trpimo.