Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne treba nama njihovo vino !
Ja stvarno ne znam zasto nas ovakve stvari iznova iznenadjuju. Znamo s kim imamo posla, prema tome - uzdaj se u se i u svoje kljuse i cini SVE da neprijatelji ove zemlje ne uspiju u svojoj nakani.
ma nije istina i novinari avaza su dobili po bocu
Jasta nego da je bitno, sadakistancima je sve bitno sto je djaba i ono sto se moze na quzove dobiti.
Pa krenite vise, sta cekate? Prijetite vec dvadeset godina dok istovremeno pruzate ruku da vam se udijeli sadaka. Pa dosta vise i price, nego uradite nesto. Eto, pokrenite se, hajde! Sta je? Lakse je lajati anonimno preko interneta nego pokrenuti g00zicu. Mogli bi i zaginuti, je li? Nije vam to Play Station, nego se u ratu gine! Hajde kukavice, krenite! Dosta vaseg s..r..a..n.j...a. po portalima!
a sto to ne rece kad je bila frka sa djeda mrazom, oliti djedom bozicnjakom, tj. kako ga vi zovete sijedim starcem sa coca cola reklame? sada je frka, je li? kad se djeli primakni se da se ne bi uvrijedili, a kad se radi odmakni se da "ne smetas"? ih ko vas ne zna? osim toga, vino je alkohol i zabranjen je po lsIamu. da su im ponudili to vino jos bi ih napali da im vrijedjaju vjeru! kako god okrenes ispadaju krivi po vama. je li trebalo da vas zovu na krmetinu za bozic da se ne uvrijedite, jer to je obicaj? ovo samo pokazuje da imaju osjecaj kulturnog uvazavanja razlika u obicajima i da postuju vasa vjerska pravila!
Nekima ni Genocid ni toliki zlocini nisu mogli otvoriti oci ko su SDS-ci,zalosno....
Namastim ti ja mami i sestri pi.ku sa svinjskom masti pa ću da ih jeb.m dok se pič.e ne osuše. Potrajaće, mast je veoma efektivna.
Navodiš podatke: 80% zaposlenih u bankama u federaciji su "NJIHOVI" 80% zaposlenih u stabilnim stranim firmama tipa (omv,petrol...) su "NJIHOVI" 80% glavnih Sarajevskih firmi, Robot,Euroherc,Konzum,Merkat or,Tuš,Prevent,...su "NJIHOVI" Stariša, premise su ti na mjestu, ali izvlačiš nelogične zaključke. Ovo uglavnom znači da "NAŠI" nisu sposobni ni za šta, ni da se u banci zaposle kao zaštitari, ni u Konzumu kao kasirke...
@ srbenda tvoja mama i sestra ce nam ugoditi
Ma dali bi i vama vina nego vam vjera ne dozvoljava. Da su vam dali vi bi rekli provokacija, SDS dijelio alkohol muslimanima. Ko će vama turcima ugoditi.
Ovi bosnjaci samo traze sadake ko novorodjence majcine sise.
svaka cast, ko bi islamofilima dao vino?
bijeda ostaje bijeda
Pa tako e bilo i nama kada nam braca horvati nisu dijelili cvarke,svi jeli mast,krvavice I kobasice za katolicki bozic,a bas nam je bilo prahnulo da ,,malo podmazemo unutrasnju kanalizaciju u organizmu I pluca,, Pozdrav Hrnjica IZ Todorova
srbi imate selam od mudzahedina
seljacine...sta drugo reci..primitivni sumski divljaci....