Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj slučaj je jedan od milion primjera ogledala ove države... Ko god se iole bori za pravdu i boljitak oni odma nastoje da ga osude i prikazu u negativnom smislu, nemojte se brukati bezveze, pustite covjeka na miru, ja mislim da imate previše posla u hapsenju njegovih "kolega" politicara koji su vecinom i najveci kriminalci u ovoj drzavi..
sinoc na FACE TV je Mektić sve rekao, pametnome dosta
Tadicku pod hitno smjeniti i nek bude sudija za kokosiji prekrsaj kada neko ukrade kokos
Hapsite kriminalca i optuzenika za ratne zlocine.
Kukali ste da tuzilastvo ne radi nista,i sad kad je konacno pocelo vi se bunite......
nemas skole, doso si sa sela pa j3b3s mene jer ti neda zena. u rodnom mjestu okolina gruba najgora je kazu stoka sitnog zuba, ne fale ti vise livade ni ovce rodjenu bi majku prodo za sitne novce, dzaba ti sto klecis i bogu se molis, glup si, a svima volis pamet ti da solis
Prpa bato
Dodik i covic zdruzeno protiv mektica idu.
konacno da sds uradi nesto za interese svih grdjana BiH
Prvi put u zivotu, se slazem sa stavom SDS-a.
svi smo mi mektic
Ja NISAM
Sve ih gospodjo Tadic pohapsiti i u tor zatvoriti
nosi fes glasaj za sds
Allahu Najmocniji, cuvaj nam Dragana!!!
SDS očito voli bradonje... Nebitno da li su to četnici ili selefije, bitno je samo da su bradonje...