Moon u Banjoj Luci
0
SDS ništa protiv Amerike
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@kontić, Rekoše mi jučer, ne birše Sa-X nego stranica tako radi. Jedanaesti minus znači da se komentar ukklanja. :) Što je onda još gore, to znači da Bošnjaci lupajući minuse ostavljaju samo te komentare koji podržavaju terorizam. Stanje nacije im je ono, nemam riječi :)
@smrdim......ako dodje do toga ......tj ako dovedete sa tim svojim separatizmom i seljaklukom do toga necemo mi nikoga niista pitati ......cuj maca pojela jezik......toi sto kazu da nece da se petljaju ne znaci automatski da vas vole od jednom i da su zaboravili ko ste i sta stew ......SIKTER !!!!!
Ja se cudim kako nema onih koji se kunu u ukidanje genocidne tvorevine RS, Dodika vide u zatvoru itd. Maca papala jezik....
Činjenica da SA-x briše 99 posto komentara koji su protiv unitarističko-fashističke politike Zlajoglua i SDP u BiH, ali ne briše komentare u kojima se podržavaju oni koji čine terorističke akte. Nije teško zaključiti da SA-x podržava islamski terorizam. Aferim!