Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
adbogda nikad ne dobili nijednu novu transu MMF-a ... jedino tako cete otici s vlasti
Kapa do poda za komentar ali opet ce sirotinja naebati
@pelevratimifriz sad nam je kao ok ? Mozemo li uopste vise naebati?
u bosnjaka kad pametan prica svi sute, SVI.. mozda ga pojedini ne vole., kod hrvata svi pricaju a niko nikog ne slusa, kod srba dok budale za govornicom stoje pametni u cosku sjede i ne mogu doci za istu. covic, cavic, govedarica, dodik..... sve panj do panja, da nisu svjesni pozicije i mjesta na kojem se nalaze, da ne kontaju da drzava upravlja svime pa i MMF-om i novcem koji treba da dobiju u ime nje.
Samo da ne dodje do nove rate mmf i mirna Bosna :O
IMATE SANSU DA PREKINETE NESTABILNOST, PODRZITE BOSNU U REVIZIJI POSTUPKA PROTIV VUKODLAKA IZ VUKOJEBINE, STO PRIJE PODRZITE PRIJE CE VAM NESTAT BOL.
Srmt BiH i terorističkoj poturičkoj gamadi
@Xycap Vidi bolan kako vam se piski Bakir u sred srpskog prdeza, a na kraju ce vam svima da zakenja.
Kada vidim ove ekonomiste (komentatore) na klixu dobro mi nismo bankrotirali pre 10 godina
Izazivanje ekonomske nestabilnosti traje već godinama, a ovaj kao da živi u oblacima pa ne zna gdje živi :)
Neka pristanu na reformu policije i uspostavljanja drzavne policije, onda ove godine nece biti blokada iz FBiH i kredit ce leci na vrijeme... Sljedece godine cemo onda vidjeti dalje, mozda zavode za statistiku i jos par ministarstava da ukinete, pa ce opet leci kredit... Valjda vam je jasna poruka Baketa?? :D
Bake samo nece potpisati novu bransku sa MMF-om, i eto vam kolapsa za najvise dva mjeseca. Doduse, vjerujem da ce vama Srbija dati svoju lovu iz drzavnog budzeta. Ipak ste vi veliki pombratimci
FEDERACIJA može posuditi od bilo koje komercijalne banke malo skuplje ali nema veze a vi u MANJEM neorete ni od MATICE SRBIJE marke uzet .BAKIRE DO KRAJA
Vlastelo dok vas u te tvrde glave ne udari neimaština, sirotinje, raje nećete se dozvati pameti! Zato krenite odmah po političkim i inim pljačkašia, pa će se sve dovesti brzo u red!
Svi su krivi.Zaključak je da je SDS nepotrebna i da nema nikakvog uticaja.A inače ponašaju se kao Dodik tako da im je bolje da se priključe SNSD-u.
Jedite slamu i srbujte i dalje. Hoćete para, a pljujete po svemu. Crknte od gladi kmetovi posrpski....
Jedite slamu i srbujte i dalje. Hoćete para, a pljujete po svemu. Crknte od gladi kmetovi posrpski....
srbima samo treba presjeci MMF pipu i cekati da se naguze ... recept je jednostavan
neka se ovi u institucijama odrekne jedne plate, valjda mogu to za ovu drzavu BiH