Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA je dovela Kantona Sarajevo na koljena!
SDA je uvela u vlast Radeljaša, Čardžića, Backovića, i sve ostale kriminalce.
Baš tako, kada vidimm samo onog Radeljaša... užaš, a u vlast ga je uveo Amir Zukić i Dino Konaković. Samo da bi oni zadržali svoje fotelje.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Tuga je kada nam sudbinu u ks vodi jedan Radeljas
gdje nije, kad jedna isfrustrirana profesorica Hanka Vajzovic pokupi 10000 KM zato sto je srusila vlast i onda ne uradi nista za vrijeme svog mandata, pa i dalje ima potporu naroda znas da smo oficijelno popusili foru
tuzno al istinito
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
n e m o j t e e e !!!
bez sdp-a nama dan nece svanuti ! lagumas je rjesenje svih nasih problema !
... a ne na put onih koji su zalutali. Amin.
A sta kazu gradjanu naselja Sip o vodjenju Opstine Centar, gdje ni zelene povrsine nisu prijavljene komunalnom kao povrsine koje se trebaju obradjivati,na pitanje ko je trebao , odgovor je Opstina ili ako uzmemo cinjenicu da je Kosevsko naselje koje je posljednje ovisceno za vrijeme velikog centra itd itd nedo nam Bog da oni i nacelnik njihov nam vode cijeli grad
Partija Pravog Puta ? mislim da već imamo jednu, ime je zauzeto !
Eto jos jednog dokaza da vas boli ona stvar za drzavu BiH, koga zanima sta cete uraditi u Sarajevu, to je najmanji problem ove drzave! Vi se brinete o Kantonu Sarajevo zato sto u njemu ima najvise glasova, to je vas cilj lezihl***vici! A sto se izgradnje autoceste tice, tu vi nemate nikakve zasluge, najzasluzniji je Ensad Karic i njegova strucnost i zalaganje, i ako bude pameti, tom covjeku treba omoguciti da nastavi raditi ono sto je do sada odlicno radio, bez obzira ko bude pobijedio na izborima.
"..čak je i gore nego što je bilo za vrijeme mog mandata." ?!?? loše-gore-najgore. kako da ovo shvatimo?... a i ostalo -danas kad postajem pionir..... žali para za ove jakne i struje za mikrofon....
sve ove dane gledam propagandu stranke SDP i realno govoreći, uistinu i doista...tu su posljednji trzaji ove PROPALE STRANKE na čelu sa njihovim rušiteljem Lagumdzijom...vi ste več sada jedna velika ARHIVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sake i minkica 01.10.2014. +4 "U Stranci demokratske akcije (SDA) je spas, jer morate znati da se Bošnjaci moraju vratiti korjenima, a ne smiju nikako ici zajedno sa Hrvatom Željkom Komšićem ". Ma, ja bih se nekako i vratio korjenima, ali jedući po kontejnerima zlatnom kašikom nekako ne ide - da, jučer na skupu SDA i tu zlatnu kašiku mi - ukradoše !!!!
skople47, ako vec jedes govna, nema potrebe da i nas na klix-u obavjestavas o tome. jedi u tisini doma svog, a mozes i u nekim prostorijama SDA stranke.
Ovaj Lažovdžija je lud 100%
Ovaj je Lažovdžija je lud 100%
vRAĆAJTE SE SAMI - BEZ NAS. ODHEBITE!
Ne treba glasati za ni jednu stranku koja je vec bila na vlasti.Glasajte za one koji nisu nikada bili na vlasti.Bilo koju.
vi ste Radeljasu prodali plac za 4000 hiljada a kupili od njaga za milion i fino se rastalili....
vi ste pokusali vratiti kanton na pravi put vas pfemijer music je bio dvije godine i tad su kola krwnula niz brdo.....