Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za pohvalu! Ali mi nemamo nista od njegovog izvinjenja.
Ako SDP ovo pozdravlja ..... znaci nesto mutno se valja iza Drine. ...
Svaki znak dobre volje i priznanja treba pohvaliti... Samo tako mozemo napredovati... Svaka cast SDP...
Hajd fino
"U toj stranci također smatraju da su izjave koje je Nikolić dao u intervjuu, među kojima i ona da su Srbi u BiH za njega Bosanci, odnosno građani BiH te da je izjava da su RS i Srbija dvije srpske države bila na ivici lapsusa, u dobroj mjeri smirile tenzije koje su postojale. " - lijepo rečeno
sta je danas sa ovim pozitivnim vijestima, prvo uhapse budimira, sada se nikolic izvinjava, na hajr i na dobro! hehehehe :D
Iako ovakave javne stavove od Nikolića mnogi nisu očekivali, brojne pozitivne reakcije građana BiH i cijele regije pokazale su upravo da je tako malo potrebno da se krene u normalizaciju odnosa naših dviju država.
Izjave koje je dao u intervjuu, među kojima i ona da su Srbi u BiH za njega Bosanci, odnosno građani BiH, te da je izjava da su RS i Srbija dvije srpske države bila na ivici lapsusa, u dobroj mjeri su smirile tenzije koje su postojale.