Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
E vidjećete šta vaše rezultate, godinama glasao sam za SDP nadajući se nečemu. Govorio ljudima kako nema za koga da glasaju, sada se crvenim pred njima. Ništa za dvije godine vlasti niste napravili, poskupila struja, GRAS isto slabo vozi, voda i dalje ogromni paušal, u zdravstvu isto, prijetie nam radi microsofta, školstvo isto , a sve je u vašoj nadležnosti. A o obećanjima, o borbi protiv ukradene imovine, mita , korupcije, tu tek maca pojela jezik. Nismo mi glasali što vi mislite da ste vi zgodni i lijepi !!!!!!!
stvarno ste me razocarali. nikad vise moj glas. toliko je kretena i neodgovornih ljudu trenutno u sdp-u, fuj nemam rijeci.!
Zaista smo u teskom polozaju.Za koga glasati.SDP,SBB-BIH pro Srbijanske stranke,SBIH,SDA trebaju u zasluzenu penziju,male stranke,nista ni od njih,za koga se odluciti u mutnoj vodi...
Kako lagundija koalira sa Dodikom,Jeremicem i ostalim unistacima BIH sumljam u vasu nadu i uspjeh...
Pa normalno da ćete samostalno izaći na izbore kad više neće niko sa vama, pa ni sam vrh vaše stranke.
I ja ću se prijaviti u RS da bih glasao za Dodika.
samo zbog koalicije sa sda mozete mi ga obalit, glasat cu za dodikove namjerno iako sam u SA :D
Dragi vođa je za to vrijeme u Dubrovniku u pošteno stečenom stanu na Stradunu
Lakše je bilo da ona tri člana koje Stranka za rodbinu, kumove i prijatelje ima u RS-u dođu u Sadaka City nego da toliko članova Stranke ide u Doboj. Ako misle da će neko povjerovati da imaju bazu u Doboju, u pravu su, na 24 posto su naučili da same sebe lažu godinama. Ali niko drugi neće povjerovati u takve ublehe.
što se tiče ratnih vojnih invalida od nas ćete dobiti samo mudo marjanovoooo za sva vremena bando lopovska zbog ko fol lašnih invalida sve ste nas unakazili i psihički uništili sdpovskom revizijom
Tesko nama s takvima SDP-ovcima....NEPISMEN SI!!!
uvijek za SDP.
pozdrav iz sujedne rep srpske za mudrog vođu
LICEMJERI...
Ovo sa zastavama je bruka. Gdje je zastava Federacije kao pandan zastavi PC nego je državna zastava stavljena na nivo državne zastave. Ovo je već drugi puta u kratkom vremenu i da li slučajno?
Nikad vise,propalice lopovske..NIKAD AKOBOGDA!Jer nam nikada gore nije bilo,2 godine ganjate pozicije samo,UHLJUPI NESPOSOBNI!!