Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uz respekt za pokojnika, ne mogu a da ne primjetim da je spomenik jedan grozni kičeraj! pored onako lijepih starih nišana, postaviti ovako monstruoznu ploču moze samo neko ko zaista nema nikakvog osjecaja za estetiku, a ni respekta prema istoriji svoga naroda.
Lik koji je popularnost stekao preko ledja povratnika. Hajmo narode, znao je reci... Narod u barake, a on na janjetinu... Pitajte narod iz Koraja sta misle o njemu. Kad ih je nagovorio Korajcane da se vrate na Gajeve... Dok je Korajcane mlatila srpska policija Bracika je uz muziku tamanio janjiće u restoranu Dzambo u Brnjiku, 15 kilometara od Gajeva. Vjerovatno zato nikada vise nije smio nosa pomoliti medju Korajcanima.
Bracika naš, veliki borac za BIH i za povratnike. Najbolji reprezent SDP-a, jer se zalagao za BIH od Une do Drine. A ne kao ovi zelenaši od Baščaršije do Čengić Vile.. Ljudino vole te tvoji Bosanci i Hercegovci i nikad nećeš biti zaboravljen.
Pokoj mu dusi. Bio je dobar covjek Bracika.