Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aj ba kad ćete više pomrijeti, niste više zanimljivi. U koaliciji sa kupusarima (NSRZB) i ustašozubarima iz HSP-a baš ste zagovarali temeljne vrijednosti i tekovine ZAVNOBiH-a! -_-
Sve dok je Niksica SDP-A nece biti.
Naravno, Drakonov Neko divanom o fašizmu baca nacionalsocijalističku (nacističku!) prašinu u oči bh-građanima, bh-društvu i bh-državi. Smrt nacizmu! - Sloboda Bosni i Hercegovini!
Siročići propalog projekta cvile. Nemaju para ko prije.... Kmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!! Kmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!
MOMCI,SAMO MALO PODSJECANJE: https://www.google.ba/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjgg4LKu8PQAhUE7xQKHXN1Ct8QjRwIBw&url=https%3A%2F%2Fsh.wikipedia.org%2Fwiki%2F13._SS_oru%25C5%25BEana_brdska_divizija_Hand%25C5%25BEar&psig=AFQjCNEdMOAFEmqeGhyDFSuIzqRCEyewWg&ust=1480148121327575
CRVENO JEDNOUMLJE......GLUPE OVCE
Ublehaši i šupljaci.
Vi narodu handrite mozak sa fašizmom da bi vi i svi ostali pretedenti na vlast mogli lakše da pljačkate putem kriminala i korupcije.Kriminal i korupcija su veće zlo u BiH nego zajedno fašizam i komunizam.
Sve dok je Niksica SDP-A nece biti.
Ал фатиха слобода народу