Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti si malo glup, jelde! Saberi glasove i iz federacije i iz rs, pa ces vidjeti ko je pobjednik... Draga pamet nije niposto skupa! btw, SDP ima 285.000 glasova!
Polupismeni gospodine, ne \"diže\" SUD BiH optužnice, to radi Tužilaštvo! SUD ih samo potvrđuje ili ne! Čudime da to ne znaš ABA3 je o tome pisao!
Stvarno s koji to pravom SDP sebe proglasava pobjednickom strankom?Po podacima CIK-a oni su na izborima za parlament BiH osvojili 265952 a SNSD 269007.
Damire Masicu tu pricu mozes prosipati svojim clanovima iz stranke, iako i medju njima ima onih koji ne vjeruju u postenje. Nadam se da ces nam bas ti Masicu pomoci da se zaposlimo u jedno od odjeljenja, npr ads.gov.ba bez stele...hahahhahaha-Hajde Masicu rijesi korupciju u zgradi u kojoj ces da ne radis nista po obicaju! Ali necete narodu dugo mazati oci, sjetite se francuske revolucije...
Halo kravata još ti fali u izjavi da nečete ni plate uzimati nego da sve radite samo zbog ljubavi prema BH narodima . Mišu jedan koga ti misliš izlevatiti ?
Ja suplje. Ovaj Damir poceo na HAYAT-u i zavrsio u politici. Majko moja ko nam odlucuje!!!!!!!!!
Damire stipu šuplju to možeš naivnim pričati a pogotovo DRUG Zlaja lafo nije foteljaš . Koga ti misliš levatiti ?
Onda zasucite rukave i radite stoko islamisticka
Kako vidim ima puno kandidata
osta HDZ bez vlasti u federaciji, a jos Covic obecao i Dodika ministarska mjesta u vladi federacije
Neka ste vi koalirali sa SDA pravo će vas raja podržati za to, oni imaju kompletnu infrastrukturu mafije i hobotnicu razgranatu 20 god i sad ćete vi biti ko zečići za odstrel , da sve što ne valja vama isporuče za 2 god a ONI OPET POBIJEDITI a vama raja ebavat majku.E moj SDP koj i ste vi levati. Ili su ipak važne fotelje ????
Sdp može da samo bude oporba... Mi iz SNSD-a ....nema šanse! Sdp je smeće!
jao šuplje, šta bi s PROGRAMSKOM KOALICIJOM, miševi
SDP samo fotelje interesuju, opšte poznata stvar i zato ne rise....
SDP je zločinačka organizacija! Tipični primjer u našem Sarajevu! Raketare svakoga! Ja lično imama dokaze koje sam predao na sud!