Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Welcome to BiH: jedna država, 2 entiteta, 3 predsjednika, 10 kantona, 14 vlada, 183 ministarstva, 85 političkih partija, 50 boračkih udruženja, 13 sindikata, 2 policije, 3 akademije nauka, 2 penziona fonda, 3 obrazovna sistema, 3 telekoma, 3 elektroprivrede, 550 000 nezaposlenih, 630 000 penzionera, 450 000 raseljenih, 75% siromašnih, 65 000 državnih uposlenika i NEUTVRĐEN BROJ LOPOVA...Dobro nam došli!!!
pa kako drugacije moze mego po izbornim rezultatima
TAKO JE ZLATKO, NA OSNOVU IZBORNIH REZULTATA -ISTO KAO ŠTO SI I U FEDERACIJI TO UČINIO-DRŽAVA ZA ČOVJEKA
Ja se izv..vam moderatoru i ti izgleda nisi popijo lijek de haj sad skupa cemo
Svi govore kako SDP treba da napravi vlast. I treba, ali ne da SNSD i HDZ diktira kako ce biti. SDP su birani od strane gradjana, a ne od strana stranaka HDZ i SNSD. Dosta je bilo da se radi kako nacionalisti kazu.
Zar nije bilo pred izbore: Vlast po znanju i radnim rezultatima, a ne po izbornim?
Zar je ovaj Galamdžija još živ?
zar ne rece isti ovaj Zlatko lagumdzija prije izbora, da je prijoritet nakon istih formirati sto brze vlast, i zar isti taaj zlaatko ne rece daa se vlast poslije prosli izbora formirala nevjerovatnih 3mj zakasnjenja, zar ne rece isti ovj zlatko daa su ljudi koju su bili na vlasti nesposobni i da bi on to brze rijesio, dosta je toga isti taaj Zlatko rekao a nista ostvario nije. Isti taaj zlatko je mislio da je u ovakvoj drzavi lako vladati, a isti taj zlatko ne prihvata da u ovoj drzvati postoje tri naroda SRBI, BOSNJACI I HRVATI a e jugosloven kakoje on to sebi zamislio. toliko od mene...
http://www.sarajevo-x.com/bih/clanak/110908135 Moram se osvrnuti na navedeni članak jer su dušmani zabranili komentare. Za nas nema zime. Trnci me podilaze od ponosa na našu Srpčad kad ih vidim ovako. Treba se trenirati od malih nogu.
Zlaja okani se vise corava posla. Idi u Ameriku i predaji informatiku... A ti nas u Bosni pusti da lizemo tuki Alijinom Bakiru, Tihicu, a neko Dodi, Majkicevoj a treca strana Covi i onom stakoru Ljubicu, bas onako kako nam je vecina i naucila.
hikmete, nabijem na racku i tebe i tog šišića. u tsu vas bemje izdajnicka
Mehmed Šišić sekretarici \"Neću seks, samo da se milujemo\" Na YouTubeu se pojavila snimka Federalne televizije na kojoj oni koji dosad nisu imali priliku, mogu vidjeti na osnovu čega je Kantonalno tužilaštvo u Zenici pokrenulo istragu protiv Mehmeda Šišića (54), predsjednika Saveza demobiliziranih boraca BiH i Zeničko-dobojskog kantona. Šišić je 36 godina mlađu uposlenicu ucjenjivao visinom plate i gubljenjem radnog mjesta ukoliko ne pristane biti intimna s njim. ovaj je za Zlajoglua dusu dao !!!!!
NE POPUSTAJ ZLATKO...!!! SERVIJA JE SERVIJA , KRVOLOCI SERVI SU KRVOLOCI SERVI...!!!
Ne popušta nego p.u.š.i!
opet sdp popušta
I naravno Predsjednik Ministara drzave Bosne i Hercegovine BIT CE BOSNJAK i tacka...!!! Dosta je vise genocidasa Spirica i Covica...!!!
ZLATKO, Po NIKAKVO CIJENI pristati da Ministarstvo Vanjskih Poslova Ministarstvo Sigurnosti Ministarstvo Odbrane Ministarstvo Ekonomije BUDE DATO GENNOCIDASIMA SERVIMA...!!! PO NIKAKVU CIJENU...!!!