Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta će nam rezerve kad živimo od danas do sutra!
ev nip i pda privjeska... e sdp na šta spade
Bravo SDP
Dok se drugi spremaju nasa vlada mlati hurcem od ledinu, ko nas je kleo nije dangubio
Nikšić je bio naj gori premijer Federacije .
Smanjio budžetski deficit FBiH, izgradio auto-puta do tad više nego i jedan premijer prije njega, javne firme nikad bolje nisu poslovale, digao penzije dva puta (tu je rama uz rame sa Fadilom, valja biti pošten) itd... a sve to u periodu neposredno poslje globalne recesije 2008-2009. Jedino što je napravilo z*jeb tadašnje Vlade jeste sraz sa SDA-om, ali to nije njegova krivica, nego tadašnjeg stranačkog šefa.
Nermin Nikšić dok je bio premijer FBiH trzni centar Unipromet, svog prijatelja Muhameda Pilava, uzeo je pod zakup i uselio 4 ministarstvva i neke dijelove Sekretarijata Vlade FBiH.....
Samo SDP BiH
Cast zamjeniku ove stranke ostalo cobani mahalasi
Bravo SDP
Joj ovaj samo dipli i cim se sekunde vlasti uhvati gori od svih zajedno... Da ne pricamo što sisa drzavnu sisu a nista konkretno nije uradio...to je baška ko i citav SDP zajedno
Inflacije je tu da neko zaradi.Onaj tko je gura zna kako.Ali zato tablete nase firme Smrado Pharm funkcionisu protiv inflacije.Vec primitkom 16 doze postajete ravnodusni prema svemu.Za one jace pogodjene uskoro ce izbori pa pazite koga birate.
Hebi ti to, kad je sdp bio gradio se put ozboljnim tempom, vracale su se nadleznosti, hdz i snsd bili manji od makova zrna. Bilo je vise drzave
U pravu su,ali to ne pije vode.Fadil samo gura tajkunske firme i njima pogoduje,subvencionira itd. Zašto klix ne piše kako euroasfalt uspješno završava tunel kod Rijeke i autoputeve po Sloveniji,Austriji a nama baca fuš s tinelom Hrnajen i autoputem koji je kvalitetom 0.
SDP kriminalci ko i drugi, samo druge boje.
ćao!
Ovaj haman iz kace izađe.
balav sam ja za politike pa me ne interesuje nikako iskreno
Ti si vodio pa sve propalo. Zar misliš da je narod zaboravio tvoje vladanje, nesposobnost i rezultate. Ubjedljivi najgori premijer u historiji Federacije BiH. Umnesto da ti odeš teret katastrofalnog vladanja uz pomoć svojih satelita si svalio na Lagumdžiju. Ako je narod blesav nek ti opet da priliku da zasjedneš u preminersku fotelju. Fadil je za tebe institucija po svim pokazateljima, šta si ostavio i šta sad ima Federacija BiH.