Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čitav svijet paraliziran, svi imaju probleme sa širenjem virusa. Samo u jednom danu, pojedinačno u Francuskoj, Španiji, Italiji, Velikoj Britaniji i Njemačkoj preko 20 hiljada novozaraženih. Niko nema pravo rješenje i svi se bore slično kao mi. Onda se nađe SDP da na kolektivnoj nesreći zgrće političke poene i radi kampanju. VRATIT ĆE VAM SE OVO, JER STE BIJEDNICI.
@danbrown I jedini koji su bacili ogromnu mrlju na šestorku i bivšu vladu su kadrovi SDP-a. Kriminalni, čije afere i danas izlijeću.
Prvo tužilaštvo treba riješiti respiratore, a uporedo i Nikšićeve traktore i afere i Bosnalijeka.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Mislim da je krajnje vrijeme da prestanu prepucavanja na relaciji KCUS - Opća bolnica! Ostaviti lične frustracije po strani i zajednički se pobrinuti za pacijente kojih će biti sve viđe i više!
Davno je SDP odsvirala svoje, samo dzaba komentarise i traži malo medijske pažnje.
Eto sigurno će je tražiti od vas. Daj SDP ne javljajte se pametnije vam je.
Nema se sta SDP javljati, oni su davno propali.
Nema se sta SDA javljati, oni su davno propali.
SDP je propala stranka
aj niksicu ne baljezgaj gluposti
ti si jos gori od njih
ti mozes jedino da nas prodas ko sto ste nas prodali 2010te
samo nam vi crvenj nemojte pomagati
losa vam je kampanjaaaaaaaaa, preofirni ste
pa ti bolan sami sebi ne mozes pomoci a ne nekom druogom
aj niksicu ne seri, bolje ti je pomozi cerkici u svici
ko ce od komunjara pomoc traziti?
Sta ste vi uradili osim sto rovarite po kantonu, sto unosite neslogu, sto radite na rusenje vlade, sto forsirate vase visoke clanove Beogradske brigade? Nikad Bosnjak nesmije vama glas da da, vi ste gori od Covida za Bosnjacki narod.
Gledaj strucnjaka u prvom redu niksic i masic. Dva debila u akciji. Zajedno nisu skupili 6000 glasova. Debili