Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nisi ni ti Anere cvijeće ali ovo si 100 % u pravu...neviđeni lopinaši
anere i ti si u istoj vladi hnk
zahvalite se HDZ-u sto zivite u vukohebini ...
Zna se za probleme zdravstva HNK odavno. Tih 500 viška navukao "menadzment" uz blagoslov vladajućih stranaka. Sve loši đaci koji se da je kako treba nikad zaposlili. Zato ljekari koji jesu najobrazovaniji i najpotrebniji segment našeg društva imaju male plate.
Nisi ti los Anere,ali sefovi su ti katastrofa...Necete uspjeti na sledecim izborima,jednostavno tako se to NE RADI:saopstenjima,presicama,tv nastupima..."U narod" idite,svaki dan organizujte tribine i naravno najavite ih unaprijed bar na sajtu..
SDP je izgubila kompas isto kao i vlada HNK,,