Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fahro bar kareniše onu mladu Almu opersku pjevaljku na svojoj jahti, imate li vi dragi pioniri ikakvih radosti u svojim bijednim sivim životima.
Sloboda za KELJMENDIJA.
nije stvar u koaliciji stvar je u tome sto je denis branio bih i rekao da rs nikad nece biti drzava politicari iz rs-a se pobunili a sda ih podrzava u tome koalicija sda-sdp je pukla kad sda nije glasao za drzavni budzet sto je jos jedna izdaja drzave
Svako koaliranje sa SDS-om ide preko SDP-ovske \"spone\", a to je sin Mirjane Malić, aktuelne predsjednice Skupštine Kantona Sarajevo, koji radi u timu odbrane haškog optuženika Karovana Karadžića. Pa ko to koalira sa SDS-om?????
najbolje je sad u sarajevu otvoriti kafic ili nočni klub ili motel ili sobe za spavanje.tu su pare velike
A dok ste vi smjenjivali imali ste sve razloge ovog svijeta, nikada vise SDP
Samo da odu ovi vlasi iz sdp a koji prouce fatihu samo u Srebrenici a i to rade da se ne bi izofirali do maksimuma
Cao Fikrete Musicu, cao neznalice Muhamede Budimlicu.. Niste zasluzili ni 10% svoje place.. Rezultati rada u proteklom periodu? Uzas!!!!!!!!!
@fujstoko Potpisujem!
- Da li je SDP na drzavnom nivou u koaliciji sa SNSD-om i SDS-om??? DA. - Da li je SDP dvije godine izbacivao HDZ iz vlasti ubacujući u vlast fašiste iz HSP-a i mesare, a sada će trošiti dvije godine da ih ubace??? DA. - Srušili su vlast prije par mjeseci u svim kantonima uz ciju pomoc??? Fahrudina Radoncica. Izvinite, ali meni je bezlični Besim Mehmedić za Fahru moralna gromada. O kojoj principjelnosti SDP govori?!
Ako se vrate ovi dzamijasi iz sda nikad necemo imati paradu.Fahro i Zlatko izdrzite
Samo da se begovi i sultani iz sda maknu za svagda iz našihali i političkog života.EL FATIHA
Ne mpzes napisati da je Zlatko reketas a Fahro vodja svih mafijasa odmah ti nabiju negativne glasove.Pitam se koje to postenjacine puc..aju minuse
Ovaj put Vladu ne ruši SDA, već demokratski izabrani poslanici Skupštine Kantona Sarajevo i njihovo pravo je da biraju razrješuju Vladu. A glupani koji vide samo crveno i ništa više, treba da potraže lijeka za njihove prazne glave, kako bi napokon dozvolili drugima da vide i nešto više od crvenog. Napokon će Kanton Sarajevo dobiti ladu eksperaa, a ne starnačkih poslušnika. SDP-ovcima je bolje da se pozabave oko lokalnih izbora, jer im slijedi propast, a tada se vraća socijaldemkratja u Kanton, koju su u SDP-u napustili kada su otjerali Nijaza Durakovića, Bogića Bogićevića, Nijaza Skenderagića, Seada Avdića, Miru Lazovića i dr.
JADAN JE NAROD KOD KOG VLAST ZAVISI OD GLASA OKORJELOG KRIMINALCA I RATNOG PROFITERA ESEDA RADELJAŠA KOJI JE KRAO OD BORACA HRANU SA ŽUČA I ŠVERCOVAO PO PIJACAMA ,TIM GLASOVIMA KUPIO NEŠTO GLASOVA, NASTAVIO SA REKET POLITIKOM ZAJEDNO SA DAMIROM HADŽIĆEM,POKRAO SVE ŠTO SE MOGLO POKRTASTI NEPISMENA BUDALA, DNO DNA...SDA ŠTO DALJE OD NJEGA TO BOLJE....ON MORA U ZATVOR ZA ŠVERC NEKRETNINAMA....
A sdp na drzavnom nivou sa sds i snsd trazi smjenu sda ministara toliko ofol principima sdp.
SDA je unistila ovu drzavu, pa zeli zadrzati svoje fotelje da je dokrajci, doveli su zemlju do prosjackog stapa zajedno sa propalom harisovom strankom u dvije decenije vladavine...pokazali su svoju nesposobnost zar im nije dosta