Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Miro. Zaboravio si da je i tvoja supruga isto tako došla pravo sa aerodroma na Federalni budžet. Možda to ne računaš jer je u penziji od nedavno. Kada će te gospodo shvatiti da o nepotizmu i familijarnim odnosima na budžetu "NEMA PRAVO" niko od vas pričati ništa. U tom segmentu ste svi isti.
Nermin Niksic-svog brata postavio za direktora drzavne firme... Stranke se razlikuju samo po boji dresa... Sve ostalo je manje-više isto....
bilo kakvo ozbiljno javno preduzeće mora imati bar 20 radnika (direktor, sektretaica, vozač, saradnici, šefovi odjela i p.m., referent za finansije, pravnik, ekonomista... i 10ak džabahljebaroša) - 1700 KM bruto plata to je cca pola miliona godišnje za plate i doprinose. Nema veće rak rane od administracije.
ih pa Lažoviću i SDPu žao što oni ne mogu da kadriraju i zapošljavaju, a da Zlatar uzima proviziju umjesto Zukića.... Najgore je kad se iste furde posvade oko tala onda se ovako kao Lažović jadaju drugima... e Lazoviću nema više izmjena i dopuna regulacionih planova i fine zarade, sad su se drugi uvalili u kajmak, a vala dosta si i ti uzeo....
Naravno ne volim ni SDA ni SBB a ni SDP,operisan od politika ali kako znam I vi ste to za svog vakta radili, svi kad se docepaju vlasti prvo kontaju kako svoje potrpat.
Pa ako neće a vi to što oni izglasaju na ustavni sud po žurnoj proceduri da vidimo hoće konkursom ili neće. Ili to već smatraju svojom BABOVINOM pa će raditi šta hoće !
KAKO SU OVI BEZVEZNJAKOVICI DOBRA OPOZICIJA, NEMA SUMNJE, TREBA IM DATI JOS JEDAN MANDAT U OPOZICIJI I DODATI IM ZA ISPOMOC SDA, DF, NS I SBB!
Svi ste vi isti, samo kad imate priliku...
Samo se vratiti na fabricke postavke
Bravo Miro od njihovih uhljebasa ni u trafiki ne mozes kutiju cigara kupiti
pa bilo gdje da zapošljavaju tako isto rade...
Ti sve svoje zaposlio mimo konkursa pa bi sad posteno. Izadji i javno demantuj nezakonito zapisljavanje tvoje familije.
SDA ovce smrde
@ZakoniRed A zašto niko ne piše o BOSS-u.To je najmanja stranka koja vlada u Domovima zdravlja i javnom zdravstvu.Bračni par Mulaosmanovic i Haris Pleho u suradnji sa direktoricom i direktorom haraju ovim institucijama a niko nista.
nije valjda.........ne mogu biliv it da oni to rade :)
Javno, znači državno...i trebalo bi da bude dostupno svima pod jednakim uslovima....pa izaberi najboljeg...zato je javni sektor u ovakvom stanju, zapošljavaju se podobni, oni koji plate, rodbina...ne zapošljavaju se najbolji i to ovu državu odvede u propast...privatni sektor putem konkursa sebi bira najbolje, sva zapošljavanja u javna preduzeća bez konkursa su muljaža na ovaj ili onaj način