Komentari (195)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima mozga, ne pada pred fašistima, nije neobrazovan, nije primitivan, ne sprečava napredak, voli domovinu, ne miješa vjeru sa nacijom, ni naciju sa domovinom, voli sve narode BiH, dobar je za sve, ima moj glas osim ako ga ne budem moro davati čovketovom protikandidatu.
Pravi izbor Nije kompromitovan u krim miljeu a skolovan.Nije ni papak ni uhlheb.100% pravi
Sjeca li se iko bilo cega sta je Denis Becirovic konkretno uradio? Bar jedne stvari? Ako izuzmete kojekakve populisticke inicijative (npr. zakon o drzavnim praznicima) za koje se unaprijed znalo da nece proci (i nisu prosle) ostane samo doktorat iz istorije za ciji zavrsetak je nasao vremena pored napornog rada u parlamentu za koji mu je placeno cca 500.000 KM. Cinjenica za je ovaj lik dobio najvise direktnih glasova za parlament dovoljno govori o inteligenciji birackog tijela :)
LOKOMOTIVA KOJA MOŽE DA POKRENE BOSNU I HERCEGOVINU U BOLJU BUDUĆNOST RADONČIĆ, DODIK ČOVIĆ SVI OTALI POMOĆNO OSOBLJE, MOLE SE NEUPUĆENI DA NE PRČKAJU OKO VLAKA.
Nermin je trut stoljeca,cak je gori i od Spirica....
Imate li kojeg boljeg za prijedlog? Ovaj nema krvi..
Ima Emir Suljagic
Al realno potrosice te Denise samo tako, znaju da si im ti jos jedina prijetnja... Grupa kriminalaca na celu s Niksicem, Masic, Helez, Magazinovic, sa ono dvoje troje glupana mladjih cekaju da se rijese jos tebe i Lazovica...
Ovo je pokušaj SDPa da ovog čovjeka iskopromitira, jer znaju da ako bude vise kandidata ljevice da on nema šansu.
Nevolim ni jednu stranku ali ovog covjeka cijenim i mislim da ima potencijala samo da ga ovi iza zavjese ne prevaspitaju..
1 OVAJ TIP NISTA NIJE RADIO CIJELI ZIVOTU OSIM STO JE PUCAO PO KOJU PATRIOTSKU PAROLU-PA DOBRO 2 TO JE DIREKTNO ULIZAVANJE KOMSICU JER JE NEMOGUCE DA LJEVICA DOBIJE DVA CLANA PREDSJEDNISTVA 4 SDP OVCI IZ PREDSJEDNISTVA NE VOLE DENISA JER ON ISTUPA U SVOJE IME,A NIKAKO U IME KRIMI GRUPE KOJU VODI NIKSIC,ZLATKOV ZVIZDAC
Vri9jeme je da ga VićČo,popuši
Denis je jedini koga vole skoro svi...ali ne prihvataj da te potrose ako nisu sigurni da ces i dobiti...radije pricekaj....hoce svi da se izvuku od dodika i covica...
Jasmin Imamović za Predsjednika !!!
Iskreno i Denis je citav zivot peoveo u skupstini i volio bi vidjet nekog ko je imal neku odgovornost u zivotu.
. ta će Fahra bit precjednik
Mislim da je pošten i dobar čovjek, ima moj glas👍
Goli nacionalista.