Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hohstapleri jedni, samo obmanjujete. Ne shvatate ni sustinu Bosne, ni bit vremena u kome se nalazite. Ocito se Zlatko ne snalazi sa obicnim ljudima, sa djecom, on je navikao na luksuzne restorane, skampe, podatne konobare, a ne na svakodnevnicu bosanskog bivanja. Gadovi komesarski, vratite se u istoriju, u oktobrasku revoluciju.
Cijelo vrijeme na celu Srebrenice su kadrovi SDA... Dobili su najvise donacija i novcane pomoci Sta su napravili od toga>?
Što ne pišete o tome kako se juče SDP prosuo u Konjicu. Zamislili SDP-ovci da cijeli dan imaju štand u centru grada i da građani razgovaraju sa viječnicima i premijerom uz kafu. A raja ih zaobilazila, tužno bilo za vidjet. Pokupili se poslije sat vremena. Kafa s vijećnicima se pretvorila u javnu sramotu SDP-a.
NIKAD VISE SDP-PREVARANTI SAMO KORISTE SREBRENICU KADA SU IZBORI......
SDP samo naprijed...konacno neko ko nas vodi ka evropskoj BIH,a ne kao SDA ciji su ministri najveci profiteri koji posjeduju trgovacke centre,benzinske punpe ...
Samo naprijed sa SDP-om...zatvorimo vrata kriminalcima,profiterima i dugogodisnjim lazovima ove drzave SDA stranci!!!
Ovdje samo mogu pomoći VIOLETA i PERFEX-lakše se briše
ama kakvog li teska izrazavanja... zar INTRIGAS = LAHKOUMDZIJA ima viziju? ja mu ne bi dao utrositi vrijeme za VIZIJU ni do sutra iza podne a vi raja kako hocete.
Svakome preporucujem da posluša snimke iz afere reket koje je objavila slobodna bosna
Glupaco svaki politicar u svijetu se slika sa djetetom jer je to dobar marketinski potez.Ne podnosim SDP ali porediti ovu komunjaru sa Hitlerom ili Mladicem prelazi sve mjere.
Cijeli dan mislim na sto me ova slika Zlatka sa ovim djetetom podsjeca. I ovaj prije mene sto je bez nicka komentarisao otvori mi horizont. Pa to jeste slika Mladica sa djetetom. To je stvarno ista matrica, ista poza koja govori: cilj-opravdava-sredstvo.
Ima ovako slicnih slika kada su cet.nici okupirali Srebrenicu pa se ret.ni zlo.cinac mladic slikao sa djecom kao sad slucajni prolaznik, a gledao sam dosta slika gdje se hit.ler isto slikavao sa djecom, pa se pitam da li se svi fas.isti slikavaju ovako sa djecom, i zbog cega to rade, jeli to ideologija fas.izma ili nesto drugo, dali za slucajni prolaznik i rat.ni zlo.cinac mladic imaju iste nadredjene pa im oni govore kako da se ponasaju i skom da se slikaju?
Kako me ova slika slucajnog prolaznika sa ovim djecakom podsjeca na slike rat.nog zlo.cinca mladica, bojim se da je sdp-om ista buducnost kao i sa mladicem, ponovo Srebrenica ugrozena, uh sav se najezim kad vidim ovu sliku, ama ista ideologija.
citat : ZL \"Mi, SDP, smo na pravoj strani historije, mi radimo zajedno a ne jedan protiv drugog. Koji cinizam , laz ... a srusio je svog koalicionog partnera i radi sve protiv njega . Lagumdzija mora postovati izbor odredjenog glasackog tijela , osim ako ne stvara sistem ala Koreja .
Hvala Bogu da su se konačno probosanske snage slozile i kandidovale probosanskog čovjek aza načelnika Srebrenice gosp.Ćamila Durakovica,nadam se da će odnijeti pobjedu u Srebrenici i da ce se ponovo zavioriti zastava BiH sirom Srebrenice i da cemo pobijediti zločinacko -genocidnu strukturu RS-a! Glasajmo za Ćamila svi zajedno bez obzira jesmoli SDP,SDA,SBB,ovi ili oni,ovaj put imamo samo jednog kandidata kojeg su kandidirale sve stranke i zato glasajte za Ćamila!!
Glasam za Dveri Srpske...
HABAO VAM RATKO MLADIC VASE IZDAJNICKO LOPOVSKO LICEMJERSTVO ! Svi ste skupa izdali SREBRENICU i SDA i SDP i SBBBIH ! GADITE MI SE !!! Jedine stranke koja vrijede SU SBIH-a i SDU OSTALO JE SLJAM !