Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A to svi znaju sta rade od rata ove dvije stranke, dijele Mostar na dva dijela pa su napravili ratno popriste u gradu. Na Spanskom trgu stalno mozemo gledati sukobe jer su ove dvije stranke digle tenzije i nivo nacionalizma do maksimuma. Zavadile su Hrvate i Bosnjake kako bi skrenuli paznju sa pravih problema.
Siguran sam da nije bilo ove dvije stranke, i ova dva političara, da bi situacija u Mostaru bila mnogo više relaksiranija, a ne ovako zategnuta, kao sto je iz dana u dan, sve vise zategnuta, i ljudi su pod nekim pritiskom, i oni koji zive lijevo, a i oni koji zive desno od Neretve!
Mostar i jeste ovakav kakav je radi njih, divide et impera... zavadi pa vladaj...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
HDZ i SDA su unistili mostar i podjelili sve u tom gradu po nacionalnom kljucu kako bi lakse manupulisali 'svojim narodima' i tako nastavili da upravljaju tim gradom ostvarujuci licni i strabacki interes
iskreno se nadam da nisu dogovorili dalju podjelu, kao sto su to htjeli uradili prije pola godine!
Pa Dragan (HDZ) i Bakir (SDA) su samo naučili da nas djele!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ovo je bar jednostavno, pitajte gradjane Mostara sta te stranke zele i dobit cete odgovor, a to je da nastave kao do sada i da se nepovlaci njihova odgovornost za brojne nepravde u tom gradu i prema gradjanima i narodima koje et HDZ i SDA navodno stite.
Haha, pa šta će radit' ova ekipa kleptomana, neće o razvoju i napretku pričat'. Kome će jedan dio, kome drugi, šta uradit sad kad je Mostar, cjelovit i složan, na ulici da se i to batali...koje su ovo štetočine!
jedino je doveo u mostar u ovu situaciju danas jesu ove dvije stranke, ne vjerujem da ce oni naci rjesenjem oni mogu samo da nastave da unistavaju grad ali i da ostvaraju svoje licne interese
Da ce nas dokrajciti u slijedecem mandatu, nece odustati dok se mi mladi svi ne raselimo odavde, a penzioneri ne pomru svi.
politika koju provode covic i izedbegovic sa svojim strankama najvece je zlo sto se moglo desiti mostaru jer su u njemu uspjeli sve podjeliti i narod strpati u nacionalne torove dok se oni bogate na muci gradjana, ocit primjer je coviceva vila i ogromna imovina mada i izetbegovic puno ne zaostaje za njim
hdz i sda su napravili haos u mostaru u kojem se jedino oni dobro snalaze dok gradjani svi nacionalnosti ispastaju zbog njihove pljackaske politike
SDP bi mogao objasniti šta je stvarno dogovarao sa Dodikom sve ovo vrijeme. Na kraju krajeva to se moglo naslutiti i iz onih početnih koalicija između stranaka SDP sada ima najmanje prava da govori o bilo čemu i protiv bilo koga. Ova dvojica gore spomenutih već odavno se rastaljuju po principu nacionalnog interesa Bošnjaka i Hrvata. Lagumdžija to radi kako vjetar zapuše i ne pita koja stranka i koji lider je u pitanju,a sve pod plaštom socijaldemokratije na 25% teritorije BiH.
Dogovaraju opet neke krađe... Od njih nikad hajra...
Pa unistili ste ovaj grad, unistili ste svaku firmu u ovom gradu, unistili ste duh ovog grada, unistili ste sve ono sto je ovaj grad kroz dugu historiju bio. Sta hocete vise?
Izgleda da im nije uspjelo da od rijeke Neretve naprave granicu za koju se zalazu pa su sada sjeli da razgovaraju o pravljenju zida i udaranju temelja za taj zid, jer lakse je ovce drzati u toru nego ih pustiti da pasu na slobodi. Taj zid o kome raspravljaju ce biti visi od Berlinskog zida, a deblji od Kineskog!
ja koliko znam A ZNAM, da su SDS i HDZ uspostavljali granici tu negdje na Neretvi,
dogovorili su 3.entitet i miran razlaz
I vakat je više da se sredi stanje u Mostaru i šta sad jel to nekom smeta, što ga niko pito nije, hajde sad u red SDP-ovci i pucajte dislajkove...
svi oni koji su 1992 uzeli oružje u ruke i krenuli da otimaju tuđe.
DOGOVORILI PODJELU FEDERACIJE..sta drugo
Dogovaraju sve ono sto su dogovarali tokom ovih 20 godina, tj podjelu grada!
KO STE VI DA IH PITATE?? VI STE SE PITALI PA STE NALJUTILI NAROD. KAKO VAM VISE NIJE JASNO DA VASEG STALJINA I SVE VAS CRVENE KMERE NAROD SALJE NA SMETLJISTE ISTORIJE.