Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto neko uvijek ima potrebu popljuvati nečije dobre namjere. Simpatizer sam SDP-a ali njihova saopštenja i kritike drugih postaju prenapadne. Umjesto konkretnih aktivnosti, oni su se pretvorili u stranku reakcije bez akcije.
@mion Realno ne rade ništa, samo kritikuju druge. Ništa mi nemamo od reakcija. Žao mi je kada vidim u šta se SDP pretvara.
Ako je ovo jedino sto vama bode oci onda nije ni cudo sto ste tu gdje trenutno jeste.
A sto ne izdate saopstenje kako tjerate radnike da nocjevaju po terenu, kao nesto vi organizujete, a sve mimo njihove volje? Sto npr ne povedete svoje zene za razliku od uposlenica? Sto im ne dajete platu da mogu da prezive dok je vama redovna? Sto se opijate 24 sata po kancelarijama? Kako imate para za hotele a nemate za radnike?
nevjerovatno kako širok spektar problema pokrivaju
Ovi o skijanju?😀😀😀😀
Bola kakva je vise prica...ajmo djela malo... Bavite se nekakvim lijevim stvarima, ne kazem da nije to dobro ali bolan sta cemo sa prioritetom tj. narodom koji ne radi i nema sta jest. To je bitno kakvo skijanje. Zar je moguce da se ne mogu napraviti radna mjesta, jel to problem majku mu jebe m. Svi ste vi u pet deka. Niko se za narod ne zalaze.
Sve sto ORGANIZUJU SDA LOPOVI I BANDITI smrdi na LOPOVLUK I KATASTROFU
Ovaj drugi s lijeva koliko vidim po cipelama sad došo sa planine iako moj jaran Fahro kaže : Hamo siguran sam sad je on ''od šanka''...
Ono sto sada obecavaju za izbore imali smo besplatno u socijalizmu!!!
Haj ne seri SDA BOTU ebbo te UBLEHAR I LOPOV KONAKOVIC a ti njega
Koji primitivci! Nikada se na javnom mjestu ne sjedi zavaljen i prekriženih nogu, niti sa rukama spuštenim u međunožje!
joj samo kenjaju .... stvarno su vise dosadni ... ne mozes sve imati ... bitna je namjera i da djeca zele da uce ..... nije to politika sdp - to je smucanje ....