Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dr stevanovic ljudska gromada....pravi sarajlija i gospodin do groba...rat je proveo u sarajevu tukao indijance nadam se da ces i sad indijanki pokazati put za njeno selo Tuzi u CG...PODRSKA
Zar je neko sumnjao da su RTV BiH i FTV SDA-ovi megafoni ??? Sada je sve jasno. Ima li neko da sumnja da je KCUS najveći generator gotovo svakodnevnih skandala u F BiH ? Mediji se očigledno niti ne usuđuju to objaviti i istražiti sve od poslovanja KCUS-a, do javne tajne da se u ovoj bolnici vrši neviđeni mobing. Šta je prava istina.Prića pacjenata o ekstremnim neuslovima u koševskoj bolnici, o manjku kvalitetnih ljekara i ima li krivca za to stanje, ako je sve to tačno?
U biti sam protiv da "politika" smjenjuje i postavlja direktore ne samo na UNSA ili srednjim i osnovnim školama,nego i bolnicama. Struci treba ostaviti izbore i reizbore, jer gdje god se politika upetljala svalila je firmu od GRAS-a, Vodovoda, KCUS-a i destruirala obrazovanje na svim nivoima. Principijelno sam protiv miješanja SDP-a u medicinsku struku, ma koliko mislio da su u pravu.Seka ne svaljuje samo KCUS, nego i opće stanje zdravstva u KS, ali i SDA.
I onda kazu drzavna televizija nije pod uticajem politike! Pa kome se placa onda RTV pretplata - Strankama ?
Skinite kurvu!!!
U kojem si ti agregatnom stanju? Pa ovi doktori su došli kod tebe u bolnicu! Pričate o političkoj podobnosti, a Vi ste nedavno prešli u SDP samo radi promocije, a ne radi nas pacijenata. Niko ne priča sta se desva u Općoj bolnici, zapošljavaju se podobni, a ne sposobni i to bez konkursa. Objasnite to narodu
Sebija i SDA su mi odvratni Ali sto se tice nasih doktora koje je seka otjerala, nek pogledaju kako se doktori bore u zvorniku. Ovi izgleda jedva docekali da ih ova otjera. Kakvi su to ljudi?
Šta hoće ovaj Stevanović? Krivo mu što nije uspio on da bude direktor! Pa covjece svima je jasno da je u SDP radi vlastite promocije. Nije uspio nigdje i sad hoće po stare dane nešto. Sebija je napravila sistem i to smeta ovim propalicama.
Kazu da je pravosudje treci stub svake drzave, dok u ovoj zemlji situacija nalaze da pravosudje postane prvi stub drzave. Nista se ne moze i nece postici dok se ne pojavi i podrzi licnost ili osoba neovisno o nacionalnoj pripadnosti, tipa Mektic, koji bi trebao imati odredjene zakonske ingerencije, da organizuje timove i pokrene stvari izlasdka iz ovakvog stanja djungle. To bi svakoj razumnoj i postenoj osobi napokon trebalo da bude jasno.
Poslije rata i pljačke imovine građana preko PIFova aktuelna "privatizacija" zdravstva je sljedeća najveća pljačka i ubijanje naroda.
Radi komunjara pola Bosne nema, podrumaši!
Čitam ove komentare crvenih managera i zelenih buržuja koji po tastaturama tipkaju i liječe svoje frustracije. De bolan posadite bar drvo, da nikne šta god, jer od Vas što se ovdje "gonjate" ova zemlja nema nikakva hajra. Kakva Sebija, koji Stevadnić, ko da će to rješit situaciju u kojoj onkološki pacijenti moraju kupovati svoje terapije...
Ganula me zabrinutost Dragana Stevanivića za stanje u BH zdravstvu, zar smo zabiravili da su ti isti ljudi doveli kliniku do propasti
Pa onda neka komunisti opet stave svoje sposobne “menadžere” da kliniku definitivno sahrane...Sanko i ekipa Sram da vas bude bagro komunistička
Stidite se gazapi !!! Umjesto da podrzite borbu protiv legla korupcije, raskalasnog trosenja budzetskog novca, borbu za red i za reformu KCUS-a, vi pokusavate ubrati glupe poene kog glupih glasaca, koji ce ovu drzaavu odvesti u GLUPOST.
SDP malo laje. Nista strasno, jer im je labrnja puna kriminalom stecenog dobra, pa ne mogu ujesti iako bi zeljeli da ujedaju.
@pascal potrajalo bi to tvoje nabrajanje!
@pascal Kada ih sve nabrojis, shvatit ces da su svi zajedno SDA pokrali manje nego sto je to sam Lagumdzija. O nesposobnosti Nermina Niksica da ne govorim. Sve nelegalne privatizacije su se desile za vrijeme SDP-a. Veliki su to ulovi, ali tvoj mozak je pravi "balijski" i ne moze to shvatiti. Sto se mene tice ti nastavi i pismeno i oralno zadovoljavati SDP. Imas moju podrsku drug :D
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ma ja nek se skloni Sebija, nek preuzme Lagumdzijina zena malo...