Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDP će biti najveći gubitnik izbora...
SAD SAM IZ SDPA NE ZNAM ŠTO HOĆU SAD SAM IZ SDPA NE DAMO ZLAJU U SARAJEVSKOM KANTONU IMA SELO SDPA U TOM DŽEMATU KAŽU DA JE GLAVNI IMAM ZLAJA SA DVA LICA NE GOVORI NIŠTA VIŠE NE PRIČAJ MI ĆAFIRSKE PRIČE NE ZNAM ŠTO BIH NE ZNAM GDJE SAM OPASAN SAM SAD SAM BIJESAN SAD SAM IZ SDPA NE ZNAM ŠTO HOĆU SAD SAM IZ SDPA NE DAMO ZLAJU
Gledajuci sta su uradili i kako su radili zadnje 4 godine, bolje nisu ni zasluzili. A sto se tice SDA, ocito da je narod zadovoljan i tako je vecina glasala. Ovom prilikom cestitam Bakiru Izetbegovicu na genijalnoj obmani naroda. Samo nastavi raditi tj neraditi kao do sad. Bolje nismo ni zasluzili.
Normalno, doveli ste cojka, novinara, da bude predsjednik i jos mu zube napravili, svijetli ko rasvjeta pred kamerom
ima to sve svoje... bio bi glup onaj ko bi i pomislio da bi bakirom mogao dobiti izbore
Ne valja posten, eto vam kriminalaci i budite sretni
pusite ga vi na svim nivoima i neka..
Ovo nije narod, ovo su ćurke.
Bravo ljudi, ostadosmo bez drzave
kolko mi je drago sto sdp izgubi, toliko mi krivo sto smrdonja bakir dobi.
E Boze dragi ja nemam rjeci za ovaj nas narod pa zar opet ovog Bakira tiranina i mafijasa da vlada narode svaka vama cast al vi nevidite dalje od svog nosa toliko ste plitki,valjda vam je dobro neznam neznam sta bi vise napiso kako da vas nazovem!
Ako vas SDA. ne posvoji ko sirocad odoste tamo gdje ste i zasluzili neki u corku a neki na biro
Jedinstvena bosna i hercegovina. tko ne misli tako nek pusi....
SDP je jedno veliko sranje, ali ja ovu zenu bas nesto gotivim.
KATASTROFA NARODE
samo naprijed, dokazimo da smo najgluplji narod. U jedinstvu idemo u propast.
Mislim da je Zlatka najviše jebala ona voditeljica koja je pokazala što je ta stranka i kakav odnos imaju prema narodu. Zamisli, vodeća stranka na skoro svim nivoima ne zna koliko je kuća nakon poplave obnovljeno i koliko je mrtvih za vrijeme istih pronađeno. E moj Zlatko, dosta je i tebe ali dosta i ovog Bakira.
Svi vode osim sdp-a, ubij me ako mi je išta jasno
Hahahaha, hahahaha :)))))) neko.izmase.5477 +
Ja sin sam tvoj U plavo Bozije prijestolje klicu zvuci s bogomolja to su pjesme zemlje moje gdje huce gore i sume polja. Mila sura i zestoka, Bosna na zemlji krvavoj, cuvam te kao i dva oka, ja sin sam tvoj, zemljo. Tamo, na Uni zlatno zrnce, a na Drini zora plava, u Neretvi spava sunce, niz ravnine se razlila Sava. Krene li dusman ti na zide u san starih mezarova, udarit ce na sehide, sto krv ce liti za brda ova. Mila sura i zestoka Bosna na zemlji krvavoj cuvam te kao i dva oka ja sin sam tvoj, zemljo.
I jesu bili kandidovali propalog novinara, propalog sviraca i jos ko zna sta... Ocito je covjek osudjen da propadne u svemu sto pokusa. Jedva cekam da vidim facu onog demagoga Zlatka nakon debakla.
Ma vala kad vidim da Suljagic isto tesko sta da moze uraditi nek bude Fahro prije onog uslje usljivog dosta ga vise nek se sta novo desava
Emire, VOLIM TE BOGAMI! P.S. Pozdravljam sve prisutne na klixu. :)