Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mudroseri iz SDP-a.Niste htjeli i imali damu uci u vlast i boriti se konkretno na terenu nego ovako kenjate sa proglasima,memorandumima i uzivate u skupstinskim placama kao zijevajuca opozicija.Ne zna se ko je gori ili vi ili ovi na vlasti,svi ste ista govna
Kada pročitam SDP nešto... automatski preskačem čitanje teksta i tražim još debilnije botove koji ih brane, laju, zavijaju :D
Nema potrebe otvarat ni citat.
Jel ovaj SDP svojim radnicima dao place ili ce sada traziti od drzave da plati?
Ovo je nekad bila ozbiljna stranka, sad cista ubleha i populizam al znaju lagat i sebi ugodit nema sta.
Socijal demokratski platformasi, tako ih treba preregistrovati. Nista ne rade, pisu saopcenja, ni njih ni njihovih volontera ni na vidiku, o lovi da i ne pricamo, da bi nesto donirali. Naucili da palamude i da za to budu dobro placeni... Sreca njihova pa je nas narod kratkog pamcenja, inace im ne bi bilo traga na prvim narednim izborima...
SDP nije u stanju rijesiti minus u stranci a hoce upravljat drzavnim parama .... Palamudani ...
PLATFORMA JE DA NAM SE SKINETE SA GRBACE. Svi poslanici, ministri u svim Kantonima. Znaci ukidanje momentalno i eto para, ostalo je ubleha i mjere preko ledja gradjana. Niko iz pozicije ni opozicije ne pomislja na to, stavite na papir koliko je to para!! ..zda Vam materina.
Nespominjite platformu imali ste šansu da da do temelja poboljšate život gradjana al zinula guzica i ujedno mržnja prema patriotima BiH teško će te povratiti povjerenje i dan danas vaši šefovi u javnim firmama koji od obićnog nekfalifikovanog još neomiljenog medju kolegama postade šef i vi za svaku fotelju koju dadoste omraženim ljudima izgubiste po 100 glasova.
Bolje Koronu Dobiti neg od njih neku platformu
Ko o cemu, SDP o platformama.
Samo ukinuti Kantone tu birokratsku neman. Zamislite koliko je para otislo u zadnjih 30 godina, za Premijere, Ministre, savjetnike,.pausale, komisije, sluzbena auta, sekretarice, familiju,.uhljebe. Ekonomija nam je i prije ovog bila u klincu. Poslije ovog ne pada mi na pamet da placam njihovo ubleharenje. Sve mjere za nase dobro, preko nasih ledja a oni po 3-5 milja mjesecno!
za pocetak plate poslanicima i ministrima u svim Kantonima, sluzbema vozila, telefone. Toliko svi pricate da se borite za nas. Evo prilike da pokazete i DOKAZETE! Lovu usmjeriti lokalnim samoupravama, svakako ste se zabili u trezore i.pisete statuse po FB.
Magazinovic, Mašic i Nikšić o ekonomskim pitanjima??? Pa ja njima ne bi povjerio ni spisak stvari da mi odu kupit u granap. Oni bi da otklanjaju ekonomske posljefice pandemije!? Komedija
Koje kadrove majke vam hahahahahahahaha
A koliko ljudi mogu pisat, hocel ikad ista konkretno uradit osim ovih saopcenja i obavjestenja
Niko vas ne shvata za ozbiljno dok ne krenete uvodit socijalizam u ovoj krhotini od države općinu po općinu a to se ne radi preko platformi, saopštenjima, molbama vladajućim nacional strankama i njihovim satelitima i sl.
Baš mi je žao ovih ljevičara bez identiteta. Plutaju svijetom kao plastika oceanima.