{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


SDP predstavio kandidate u Sanskom Mostu

10.9.2012. u 13:26
0
4
SDP predstavio kandidate u Sanskom Mostu
0
SDP predstavio kandidate u Sanskom Mostu
Općinska organizacija SDP BiH Sanski Most sinoć je u prepunoj velikoj Sali Hotela "Sanus"na Promotivnoj konvenciji "Idemo naprijed" predstavila listu kandidata SDP-a BiH za Općinsko vijeće Sanski Most i kandidata za načelnika Općine Sanski Most prof. Zikriju Džafića.
Pred više od 500 članova i simpatizera SDP-a BiH predstavljena je lista za Lokalne izbore sa 34 kandidata za Općinsko vijeće Sanski Most, nosiocem liste mr. Alminom Hopovcem i kandidatom za načelnika općine Sanski Most prof. Zikrijom Džafić.

Na listi kandidata koja je spoj iskustva i mladosti 19 kandidata i kandidatkinja je mlađe od 35 godina. Na njoj su zastupljene sve mjesne zajednice općine Sanski Most, 13 žena, a važno je napomenuti i da je to jedina lista u Sanskom Mostu sa zastupljenošću sva tri konstutivna naroda i reda ostalih.

Prisutnima su se obratili kandidati sa liste iz različitih segmenata djelovanja. Prigodnim govorom prisutnima se obratio predsjednik Kluba poslanika SDP BiH u Skupštini Unsko-sanskog kantona Farko Hodžić-Hodža, a završno obraćanje popraćeno euforičnim aplauzima imao je i povjerenik KO SDP BiH USK i premijer Vlade USK-a dr. Hamdija Lipovača.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: