Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bitno je da Bare i Vlakovo nece na izbore, za ostalo cemo lako.
Pa zasto debili onda niste usvojili zakon koji je SDA predlozila a bio je cak i bolji od ovog Smitovog ali niste jer morate da vratite dug Čovicu i Dodiku da vas zadrze u koaliciji
Premijer FBiH sa 6000 glasova gospodin Nermin Nikšić zvani njiva. I to zahvaljujući znački SDP-a. Lik samostalno ne bi dobio dovoljno glasova ni za mjesnu zajednicu ili opštinsko vijeće.
Još da tebe njivo zatvore zajedno sa mijatovicem zbog vaših krađa biračke volje i gdje bi nam bio kraj. Svanulo bi ovog narodu cim vise tvoju glavu ne bi morali gledati po medijima.
Bravo
Ova stranka je mogla sve pomesti da nije Njiva predsjednik.
Vidi ovih na slici budzetlija
Schmidt je njima mar
gledaj Komunisticki Çetnika sto im je Schmith zavrsio sa jasu na Vlasti
@65864 не разумијем како, шта? Управо хоћу да напишем нешто против комуниста кад оно... Краљ Петар је укинуо Четнике 1907. након Младотурске револуције у Турској, када је нестала пријетња те се ушло у сарадњу са Турском. Докле више Булајић и комунистичка пропаганда?!
Bendzi smrda
Kako da svom djedu koji je umro prije 10 godina objasnim da ne može više da glasa?
Hajmo Mile ocjepljenje do 23.00 da si odradio. Čekamo
Dodik: PodrigNNNNU na svinjsku potkoljenicu...Nije problem. Mati mu pijana povrati nešto zeleno
PA LJUDI LAKSE JE KONTROLISAT SKENERE!! TEHNOLOGIJA JE DANAS MILION GODINA ISPRED CEMU SE VI RADUJETE! Koga Ameri hoce on ce biti vlast.
umjesaju se Rusi Amerima na IZBORIMA zato sto je sve Digitalno a da se nama ne imjesaju Ameri ili Eu
@64702 U sridu! Upravo smo dobili potvrdu da se u budućnosti ništa neće promijeniti, bar što se izbora tiče. A i ostalog, jer sa ovom prevarom od izbora i počinje svako zlo. Samo haj' ti to objasni vjerniku koji apriori ne bi smio da vjeruje u idole...