Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izvinjavam se na izrazu, ali Niksicu ne riSe matere ti.
@uzap02 Pa isto ti je to.
@uzap02 Ako ne bude protesta na proljece, odoh ja, a ti glasaj za koga hoces.
Malo im pet hiljada plate , malo im sve moguce pogodnosti i sad jos im daj povecanje naknade za odvojeni zivot. Pa ovo je nevidjeni bezobrazluk , da Bog da sve i jedan koji primi te pare dobio 16 tumora ,daBog da mu djeca obolila od svih mogucih bolesti . Mamu li vam lopovsku i nezasitu ,hocete li ikad prestati uzimati i uraditi nesto u korist ovog naroda. Al neka, ovo nama i treba , samo vi glupe balije glasajte za SDA , za seljacine nepismene i kriminalce .
Nama uvale priču o pokretanju tuzbe a oni sebi povečaju naknade.E moj narode jadni.
SDP usvoji zakon o smanjenju naknada za odvojeni život na 1 KM, poslije ga SDA, SBB i ostala bagra povećaju na 300 KM, pa onda na 600 KM i sada hoće na 800 KM i onda majmuni dođu na Klix i kažu svi su isti. Kao drugo zakon o oduzimanju nelegalno stečene imovine je usvojen u parlamentu FBiH (nakon što je oboren 3-4 puta) pred kraj mandata 2014. godine, ali ga SDA bagra ne provodi.
Plaćeni im stanovi,karte za prijevoz,karte za posjete porodice .Daleko im je stvarno za 70 kilometara im još treba plaćati za odvojeni život a svima porodice žive ovdje ili oni putuju kuci.Ovo ima samo kod nas nigdje više na svijetu.Sramota.
I evo mu odgovora: 🙉🙉🙉🙉🙉💩💩💩💩💩
treba im sve ikinuti :D
POZIVAMO SDP da prihvati SRPA I ČEKIĆA. Glede srpa 300 sela u BIh zaraslo BEZ IJEDNOG STANOVNIKA a krv se lila kako kažu narodne vođe: RADI SVAKOG PEDLJA ZEMLJE !! :))))))) Porušene i zakorovljene fabrike traže lopate i čekiće , pa bujrum svojim primjerom, vidi te kako si se odebljo, to je najbolji znak kakva je SDA socijalistička partija. Ma po svim mjerilima krajnj desnica kakav centra hurci palci ! SAMO U RADU JE SPAS ZA SVE NAS:
ja sam totalno zabrinut za koga glasati, a nešto se stvarno mora mjenjati ..
SVI POLITIČARI SU IZMET. BEZ IZUZETAKA ! Kad insan prolazi kraj političara nek se uhvati za nos i kaže pih-smrdi. Svaki put. Ovo treba i na majice isprintat da se stekne opće mišljenje naroda o političarima kao fekalnom zanimanju i smrdljivim govnarima.
Ublehe
Kada plata politicara bude kao i prosjecna plata radnika u ovoj zemlji niko se vise nece htjeti baviti politikom jer mu se ne isplati , a do tada ovi neradnici , dezerteri i izdajnici ce da kradu ovu zemlju i narod . Samo shvatite jedno sve ovo smo im mi Aminovali i dopustili ;-)
Hajmo kupiti poene kod naroda :) isto s..nje samo drugo pakovanje
@morski Onda ti ustupam komentar :D
Ophođenje prema simpatizerima IDIŠa | IDIŠ ISIL https://youtu.be/7HMTIC9sz7w
Ne prozivate ih za krađe miliona i za enormne plaće!!!! A prozivate ih za 200 KM !!! Koje LICEMJERSTVO !!!
nije u pitanju legendo 200 maraka , u pitanju i jesu milioni legendo...