Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja prica, samo cekaju nesto aktuelno toboze da oni daju kakvu izjavu da se oni kao nešto pjtaju. Ovim politicarima treba zabraniti da daju bilo kakve izjave kad se nešto desi.
ezdea daznt lajk dis
Hahahhahahhaah .. nisu se zabrinuli niti brinu na nasrtaje srbije i rusije na BIH, koliko su se zabrinuli za koronavirus ... opravdano jer neko od drugova i drugarica a i on je cesto u BL moze prenijeti virus i eto problema ... sta smo mi ocekivali da ce.nas zaobici virus .. a dok je papak ko taj lik iz BL koji je bio u Itlaiji i umjesto da se po povratku odmah testirao ON zarazi j dijete, koga jos i bog zna.. Neka ih posjeti Tegeltija i Mile ...
Ma sad ih s..bite izdajte saopstenje i gotovi su!
To je za vas nemoguca misija, ostaviti politikanstvo po strani..........pa vi od politikanstva zivite i drzite svoje dragocijene fotelje, kada ste se to ikada istinski i zabrinuli zbog naroda ???
jedini spas nam je pozvati Torabija u protivnom crno nam se pise
VRATITE VI TRAKTORE
I KOSILICE
ovo je politicarima doslo ko kec na desetku.da narod na stranu stavi njihova zlodjela,da se pocnu brinuti o sebi.yebali vi sve svoje podlo.😡
Koje ublehe! Ne pominju tri puta veći problem od korona virusa, a to je problem migrantske invazije na gradove sa bošnjačkom većinom. Valjda misle da isticanje problema migranata nije u duhu socijal demokratije.
Mora doći do pojave virusa, da bi oni skontali da treba ostaviti politikanstvo po strani i da treba da rade ZAJEDNO u interesu svih građana!
sada ce i oni da iskoriste ovu fejk paniku, debeli u stolicama
Korona ne bira ni naciju ni rasu