Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolji mogući izbor za člana predsjedništva jedne nam jedine Bosne i Hercegovine! 7. Oktobra, 2018. Glasajte za Denisa Bećirevića i za SDP BiH.
uopceno rinaka i suplja o Planu 10 ... Sdp nema kapacitet ni za sta oaim za isto sto rade sda sbb snsd hdz
Pa nemoj Novalicu gradit novi blok. Sta ce ti bit predizborna kampanja za koju godinu. Valja ti izmisljat toplu vodu.
SDA PLAN 10. 1. sve alkose, rakijase i pijanice primiti u sda 2. sve reketase primiti u sda3. sve lopove primiti u sda 4. sve nepotiste primiti u sda 5. sve neprijatelje iz srpske vojske primiti u sda 6. sve srbobalijandere i jugobalijase primiti u sda 7. sve protivnike vjere i morala primiti u sda 8. sve nepismenjake i maloumnike primitiu sda 9. sve kriminalce rehabilitovati i primiti u sda 10. sve bosnjake-muslimane ocrniti i istjerati iz sda
Sve ugovore koje je potpisala prethodna vlada ODMAH PONIŠTITI NAKON IZBORA i pozvati međunarodnu reviziju !
7. oktobar 2018. , Dan promjena.Sretno SDP.
Kinezi svoju prljavu glad za energijom i profitom zadovoljavaju u zemljama trećeg svijeta kao što je BiH. Zato BiH je vrlo lako preuzela primat po broju umrlih od zagađenja zraka na godišnjem nivou. Prva u Evropi treća na svijetu. Sa Kinezima preuzimamo titulu globalnog lidera sasvim sigurno.
Ove godine svoj glas dajem za SDP. Jedina stranka koja se trudi i bori za ovaj narod. Nadam se da će oktobar biti crven. Sretno SDP, samo naprijed do pobjede.
SDP do pobijede!
SDP je opcija za sve nas!
Samo nastavite SDP
Najbolja partija i jedina opcija za budućnost naše države je definitivno SDP
Dok su ostalima važne stolice, SDP-u su važni građani. Samo naprijed!
Najjaci ste.Svaka cast
Zemlja za sve nas.Do pobjede!!!