Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Vratite nam svoje mandate", kako tužno!
Normalno, oni ne zastupaju anti-nacionalizma za koje su dobili glasove, i između ostalog ušli u taj parlament.
@inspekt I trebaju vrtaitii. Bili su na listi ispred SDP, SDP im platio kampanjuu i oni sad otisli u SDA..
A licjemeri neka nam kazu kako bi oni sastavili vlast s obzirom da niti jedna stranka iz rs nije za Nato?! Sta bi oni da su n mjestu SDA? Da li bi prihvatili ucjene iz rs-a ili bi zahtjevali ANP pa mandatar?! Lako je lajati sa tribina , iz opozicije i dobro placenih fotelja a drugo igrati na terenu.
Neka vrate novce utrošene za kampanju
Sdp je preživio 110 godina ali tebe Keru Nikšiću neće.
Hoćemo, al' u ku*cu, kažu oni.
Hahahahahhahhahjajajhajhah Ma gospodo ma dajte molim vas :)
Jelde vratite !? 😂😂
kako da vam vrate nešto što je pripalo njima (imenom i prezimenom) a ne vama?
🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜
Ova preostala grupica SDP ovaca udomljenih po raznim institucijama kao da je pala s Marsa. Bolje im je da se ne oglasavaju da im se narod ne smije
I trebaju vrtaitii. Bili su na listi ispred SDP, SDP im platio kampanjuu i oni sad otisli u SDA..
Evo sad će samo što nisu
Alo fgrovci i sdpovci su jedino sposobni da ispijaju pive po sarajevskim kaficima tipa opere barometra
I kod stranaca ugovor o djelu 10 milja plata (mislim na fgrovce) ublehasi
Pa bolje krijuci piti , nikome nije zabranjeno konzumiranje alkohola.
Ovi se pozivaju na zastiru gradana BiH, a dobili nesto glasova u Sarajevu i Tuzli. Pa kako vas nije sram. Trebate prepustiti upravljanje SDP-om novim snagama. Niksic, Masic, Magazinovic se ne mogu vjecno kriti iza SDP-a i raspolagati s njim kao vlastitom imovinom.
Nisam vas fan (sdp) ALI napokon DA I ovo čujem/pročitam. Mnogi se uvale u razno razne stranke (fala bogu ima ih I previse) I onda kad su na bilo kojoj funkciji JER dobiju x broj glasova I OD jednom ""ne slazu se sa politikom stranke "" I osamostale se .A mandat zadrzi DA BI ostao jos uvijek neko($£€) VRATI MANDAT I to jednom zauvijek uvesti u zakon.
Cuj ti njih kao papagaja kada govore o nacionalnim strankama. Pa svi kod srba i hrvata su nacionalne stranke, i sta bi izmisljeni gradjani htjeli da sami sa sobom prave vlast na drzavnom i federalnom nivou?! Stranka propala koja jedva ima 5% na nivou BIH.