Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
krivo im sto se konacno radi a oni nisu bili ni blizu
Nikad u zivotu nisam vidio da se neko ovako muci da zadrzi fotelju... SDA i njihova politika rusenja drzave nekad ce morati prestati, mislim da je pravi trenutak za to sad i da ih narod treba kazniti, onaj isti narod koji zna ;)
nije mi jasno kako ove SDA ovce nepismene ne vide od svojih rogova. kako vas nije stid.stanite pred ogledalo pa se lagano vratite u vrleti iz kojih ste \"šljegli\", nabijem vas zaostale i glupe.
SDA!!! Kako to IZDAJNICKI zvuči.
Joj sto ne mogu ovih crvenih lopova
JOK SAMO SE VI DRZITE BABINOG AUTONOMAŠA, ON ZNA KAKO UNIŠTITI SVOJ NAROD I ŠUROVATI S ČETALJIMA. DE.BILI OGRANIČENI, DAO VAM JE PO KOKOŠ I SADA GA ŠTITITE, A PODERANE VAM GAĆE FUK.ARE, 20 GODINA VAM DRZAVU RUŠI TTPPPUUUU MIZERIJO, PRODALI STE SE ZA TANJIR SULEJMANOVOG GRAHA PU PU PU PU GMIZAVCIIIII
Kao sto sam to obecao 1992. godine u Novom Sadu: Unisticemo Bosnu i bosnjacki narod 20 godina to radimo a radicemo i dalje Vas Suljo Tihic maticar i patriota borac za drzavu i posao u drzavnoj sluzbi
Oni koji se bore za državu za praćovjeka su u vrijeme borbe za opstanak države od 92, zamrzli svoj rad i čekali da se priklone pobjedniku. Neka svi SDP-eovci skinu obuću kad gaze po onome što oni nisu sačuvali tad, a sad se bore da razvale ono što nisu ni čuvali ni branili (čast izuzetcima)
\'\'Nema Tite nem\' Staljina, al\' im osta oprdina, sto se zove SDP, komunjare propale. Vodja im je Lagi Zlaja, opet eto nam belaja, Dici kuku i motiku, pa protjerat novog Titu, nek se cuje,nek se zna, da je Bosna slobodna !
sda demokratijaaaaa, sda ljudska prava stvar, sda hajmo svi u glas, niko nece pobijediti naaaaas !
Šta je ba ovo??? Na nekim komentarima prvo po 5-6 glasova a onda u roku od par minuta 60 za SDP ili protiv SDA u zavisnosti od posta :) :) Koja patetika, ne mogu da vjerujem da je administrator spao na tako niske grane da štanca likove za SDP!!!!! Pitam se kako ga plaćaju po lajkovima ili postu???? :(:(
Hajmo Zlatkovi poltroni samo like pritišćite, kakvi kompleksaši, ali nećete još dugo
DENIS ZVIZDIĆ JE NAJBOLJI BOŠNJAČKI POLITIČAR, KO JE BIO U TOKU FUNKCIONISANJA KANTONA DOK JE ON BIO PREMIJER ZNA O ČEMU PRIČAM.
SDA se mora poslati u zatvor kompletna a zatim i u historiju!!! Tako mi Boga nema većeg zla za Bošnjake od njih!!!! Vise zla su nam nanijeli nego četnici i šokadija zajedno!
SDP SAMO NAPRIJED
jadan je onaj narod koji de za vama povede
Nemoj da vam spucam svima reket kao Merkatoru, za milion maraka prodajem i državu i majku i oca i sve što hoćete